ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Μαρία Ζαχάροβα, που πριν μερικές μέρες ειρωνευόταν την διεθνή κοινή γνώμη αναφορικά με το πότε θα γίνει η εισβολή για να προγραμματίσει τις διακοπές της, σήμερα με χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια πρόσφυγες συνεχίζει τις προκλήσεις έναντι της χώρας μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή το σχόλιο της επίσημης εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας για τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης.
«Η Ελλάδα καταδικάζει τη βάρβαρη και παράνομη εισβολή στην Ουκρανία και στέκεται πάντα στην πλευρά του απόλυτου σεβασμού του διεθνούς δικαίου.
»Με το ρωσικό λαό μας συνδέουν ιστορικοί δεσμοί, αλλά η ηγεσία της Ρωσίας με τις επιλογές της, που βασίζονται σε έναν επικίνδυνο αυτοκρατορικό αναθεωρητισμό, καταδικάζει τη χώρα σε διεθνή απομόνωση και οδηγεί την ανθρωπότητα σε σκοτεινά μονοπάτια», προσθέτει το ΚΙΝΑΛ.
























































