Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΕΛΑΣ: «Απομακρύνουν» τους επικεφαλής Ανθρωποκτονιών και Εκβιαστών – Είχαν χειριστεί τις υποθέσεις Καρολάιν και Πισπιρίγκου

ΕΛΑΣ: «Απομακρύνουν» τους  επικεφαλής Ανθρωποκτονιών και Εκβιαστών – Είχαν χειριστεί τις υποθέσεις Καρολάιν και Πισπιρίγκου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αιφνιδιαστικές και «ηχηρές» αλλαγές σε δύο κορυφαίες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής επίκεινται τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με δημοσιογραφικές.

Συγκεκριμένα, ο νέος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας φαίνεται να έχει ζητήσει την απομάκρυνση προς άλλες Υπηρεσίες του διοικητή και του υποδιοικητή του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών Κώστα Χασιώτη και Θοδωρή Θεοδώρου, καθώς επίσης και του διοικητή του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών Νίκο Νταβαρίνο.

Πρόκειται για αιφνιδιαστικές αλλά και ηχηρές αποφάσεις, που έρχονται λίγες ημέρες μετά τις τακτικές κρίσεις και μετακινήσεις αξιωματικών στο Σώμα.

Οι συγκεκριμένοι αξιωματικοί, τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια, έχουν χειριστεί μεγάλες υποθέσεις που απασχόλησαν για μήνες την κοινωνία, όπως η δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, οι αιφνίδιοι θάνατοι των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου στην Πάτρα, αλλά και εκτελέσεις ανθρώπων που τα ονόματά τους έχουν συνδυαστεί με την «αθηναϊκή νύχτα».

Η απόφαση φαίνεται να χρεώνεται αποκλειστικά στο νέο αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνο Σκούμα, με κάποιους να κάνουν λόγο για «εκδικητική» παρέμβαση. Οι πληροφορίες θέλουν οι τρεις αξιωματικοί να μετακινούνται στο «ψυγείο» του Μεταγωγών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...