ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρωτοφανή επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, αλλά και όσων τον επέβαλαν στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης.
“Δεν ξέρω ποιοι υπέδειξαν ή επέβαλαν τον κ. Χαρδούβελη για υπουργό Οικονομικών. Μπορεί να είναι πολλοί ισχυροί, πάντως σίγουρα αν κρίνω από την εμφάνιση του υπουργού, δεν σέβονται, αφού και ο ίδιος δεν σέβεται, το κοινοβούλιο” τόνισε ο Απόστολος Κακλαμάνης
“Μπορεί να υπάρχει στην ψυχή τους το δηλητήριο του αντικοινοβουλευτισμού, αλλά δεν ξέρω τι είδους δημοκρατία έχουν στο μυαλό τους. Η βάση του πολιτεύματος μας βλακωδώς ονόμασε πολιτικό σύστημα, το άθλιο κομματικό μας σύστημα” υπογράμμισε προκαλώντας αίσθηση από την σφοδρή επίθεση.
Τη δήλωση αυτή του Απόστολου Καλαμάνη την προκάλεσε όπως είπε γιατί εδώ και ένα μήνα αποφεύγει να βρεθεί στη Βουλή και να απαντήσει σε μια συγκεκριμένη πρόταση φορολόγησης των μη φορολογηθέντων εμβασμάτων στο εξωτερικό και καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες, μετά από την παρέμβαση της αρχής για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος που έχει κινηθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα.
























































