ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνημα Αλλαγής, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απάντηση έδωσε το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ στον Μπάμπη Παπαδημητρίου για τις παρακολουθήσεις κινητών, ο οποίος, όπως σημειώνει το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, ανέφερε σε συνέντευξή του ότι τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται από Έλληνες, Τούρκους, Ρώσους και λοιπούς.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ:
«Σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου ανέφερε στη διάρκεια συνέντευξής του, ότι τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται από Έλληνες, Τούρκους, Ρώσους και λοιπούς.
»Αναρωτιόμαστε αν η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Πρωθυπουργός συμφωνούν μαζί του ότι η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι.
»Από την αγωνία του να υποβαθμίσει το θέμα, ο βουλευτής της ΝΔ παραγνωρίζει ότι ελέγχθηκαν τα κινητά τηλέφωνα περισσότερων από διακοσίων ευρωβουλευτών και δεκάδων συνεργατών.
»Μόνο η περίπτωση της απόπειρας παγίδευσης του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη εντοπίστηκε.
»Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα επιμείνει να υπερασπίζεται τη Δημοκρατία και τη Διαφάνεια».
























































