ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΥΠ - Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, Εφημερίδα Το ΒΗΜΑ της Κυριακής, Κίνημα Αλλαγής, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις,


















































H επιβάτης Κέιτι Ίνζερ αυνανιζόταν και βόγκαγε σε βραδινή πτήση της American Airlines
Πρώην πορνοστάρ απάντησε «ναι και όχι» αν το μέγεθος μετράει - Τι άλλο είπε
Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» - «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»
Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα
Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποστάσεις από δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» παίρνουν κυβερνητικοί κύκλοι, σχολιάζοντας το αυριανό πρωτοσέλιδο του εντύπου που θα κυκλοφορήσει με φερόμενες δηλώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Πηγές από το Μαξίμου μεταφέρουν πως ουδέποτε έχει γίνει δήλωση του πρωθυπουργού στο «Βήμα» on the record και πως όσα έχει να πει για την υπόθεση, θα τα πει στη δημόσια δήλωσή του τη Δευτέρα.
Κατά το πρωτοσέλιδο ο κ. Μητσοτάκης φέρεται να έχει δηλώσει:
«Οφείλω μια συγγνώμη στον Νίκο Ανδρουλάκη», κάνοντας λόγο για «μέγα και ασυγχώρητο λάθος» για το οποίο «δεν είχε ενημερωθεί».
Νωρίτερα, κυβερνητικές πηγές έλεγαν πως ο πρωθυπουργός δεν θα περιμένει την επανέναρξη της Βουλής για να τοποθετηθεί επί των πρόσφατων ραγδαίων εξελίξεων, που οδήγησαν στις παραιτήσεις των κ.κ. Δημητριάδη και Κοντολέων, αλλά θα προχωρήσει σε δήλωση τη Δευτέρα.
























































