ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
Σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας: Στο χειρότερο σημείο έντασης των τελευταίων ετών μετά τον «τορπιλισμό» της επιχείρησης του Τραμπ στο Ορμούζ από
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επειδή τα δεδομένα στη Χαριλάου Τρικούπη έχουν αλλάξει άρδην από το βράδυ της Παρασκευής και τη σύλληψη της Εύας Καϊλή και επειδή τίποτα δεν είναι όπως προχθές, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιβάλλεται να προχωρήσει σε καθαρές λύσεις.
Στο πλαίσιο αυτό, του εισηγούνται με την πρώτη ευκαιρία να διαγράψει τον βασικό του αντίπαλο στην εσωκομματική κούρσα, Ανδρέα Λοβέρδο.
Μάλιστα, όπως επισημαίνουν οι υπέρμαχοι της (σχετικής) ιδέας, από τον περασμένο Δεκέμβριο, είναι πλείστες οι ευκαιρίες που είχε ο Ανδρουλάκης, προκειμένου να θέσει εκτός κόμματος τον πρώην υπουργό.
Το θέμα, φυσικά, είναι αν τώρα μπορεί να το κάνει.
Ωστόσο, αν, όπως λέγεται, πιστεύει ότι ο Λοβέρδος ανήκει στην «ομάδα» των «Δούρειων Ίππων» της ΝΔ, θα ήταν λάθος να ακολουθήσει τη «συνταγή Καϊλή».
























































