ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
Γαλάζια Σημαία 2026: Αυτές είναι οι 624 καθαρές παραλίες στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επειδή τα δεδομένα στη Χαριλάου Τρικούπη έχουν αλλάξει άρδην από το βράδυ της Παρασκευής και τη σύλληψη της Εύας Καϊλή και επειδή τίποτα δεν είναι όπως προχθές, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιβάλλεται να προχωρήσει σε καθαρές λύσεις.
Στο πλαίσιο αυτό, του εισηγούνται με την πρώτη ευκαιρία να διαγράψει τον βασικό του αντίπαλο στην εσωκομματική κούρσα, Ανδρέα Λοβέρδο.
Μάλιστα, όπως επισημαίνουν οι υπέρμαχοι της (σχετικής) ιδέας, από τον περασμένο Δεκέμβριο, είναι πλείστες οι ευκαιρίες που είχε ο Ανδρουλάκης, προκειμένου να θέσει εκτός κόμματος τον πρώην υπουργό.
Το θέμα, φυσικά, είναι αν τώρα μπορεί να το κάνει.
Ωστόσο, αν, όπως λέγεται, πιστεύει ότι ο Λοβέρδος ανήκει στην «ομάδα» των «Δούρειων Ίππων» της ΝΔ, θα ήταν λάθος να ακολουθήσει τη «συνταγή Καϊλή».
























































