Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης: Καλοδεχούμενη η πρόταση δυσπιστίας – «Συμψηφισμό» θα επιχειρήσει στη Βουλή

Μητσοτάκης: Καλοδεχούμενη η πρόταση δυσπιστίας – «Συμψηφισμό» θα επιχειρήσει στη Βουλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Καλοδεχούμενη χαρακτήρισε την πρόταση δυσπιστίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης που βρισκόταν στην παρουσίαση του αναπτυξιακού σχεδίου για την Κρήτη όταν πληροφορήθηκε την εξέλιξη από τη Βουλή.

«Καλοδεχούμενη η πρόταση και είναι αλήθεια ότι τον παρακαλούσα πολλούς μήνες να το κάνει» είπε ο κ. Μητσοτάκης που πρόσθεσε ότι είναι «πολύ καλή ευκαιρία για να συγκρίνουμε πεπραγμένα τετραετιών.

»Επιδιώκω τη σύγκριση, ελάτε να συγκριθούμε» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος πρόσθεσε ότι «εύχομαι οι πολίτες να ξεπεράσουν το νέφος της τοξικότητας και να αντιληφθούν ποιοι μπορούν να τους μιλήσουν για το μέλλον τους».

«Από αύριο θα είμαστε στη Βουλή και την Παρασκευή θα πάρουμε ψήφο εμπιστοσύνης και μέχρι να προκηρύξουμε τις εκλογές θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Από την τοποθέτηση του Κ. Μητσοτάκη γίνεται εμφανές ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν στη Βουλή οι απαντήσεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών που απαιτεί η αντιπολίτευση μετά και τα στοιχεία της ΑΔΑΕ που αποδεικνύουν ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε υπουργούς, στελέχη και στρατιωτικούς.

Ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει «σύγκριση» όπως ο ίδιος είπε των δυο τετραετιών ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, αποφεύγοντας όσο είναι δυνατόν την «βόμβα» των υποκλοπών.

Η πρακτική άλλωστε αυτή ακολουθείται εδώ και καιρό από τα κυβερνητικά στελέχη και τους βουλευτές της ΝΔ που αντί απαντήσεων για το σκάνδαλο των υποκλοπών επιχειρούν συμψηφισμό με το Ειδικό Δικαστήριο και τον Νίκο Παππά και την υπόθεση με τον προστατευόμενο μάρτυρα της Novartis που διώκεται για απάτη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στ. Κασσελάκης: Θα καταργήσουμε τη μπίζνα των απογευματινών χειρουργείων – Πραγματική Δημόσια Υγεία

RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης ψηφοθήρας με τον Μπελέρη και η Ντόρα βάζει το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...