Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Περίμενα από τον κ. Ανδρουλάκη να βγάλει τον κ. Μάντζο από το ψηφοδέλτιο

Τσίπρας: Περίμενα από τον κ. Ανδρουλάκη να βγάλει τον κ. Μάντζο από το ψηφοδέλτιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην «αποκάλυψη ότι ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος επικρατείας Δημήτρης Μάντζος υπήρξε εκπρόσωπος fund απέναντι σε δανειολήπτες με Ελβετικό φράγκο», αναφέρθηκε, σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο in.gr, η οποία θα προβληθεί την Παρασκευή.

Ο κ. Τσίπρας αναφέρει ότι «με τη στάση μας θα πρέπει να αποδεικνύουμε στην πράξη ότι δεν είμαστε όλοι το ίδιο, και ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις προοδευτικές δυνάμεις και στη συντηρητική παράταξη».

Τόνισε ότι «θα περίμενε από τον κ. Ανδρουλάκη μια γενναία απόφαση, να βγάλει τον κ. Μάντζο από το ψηφοδέλτιο».

Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας αναφέρει για το θέμα του κ. Μάντζου:

«Στην πολιτική είναι πολύ σημαντικό όταν υπερασπίζεσαι κάποιες αξίες και κάποιες αρχές, αυτό να το επιβεβαιώνεις και μέσα από την καθημερινότητα σου και την δραστηριότητά σου.

»Φανταστείτε εγώ, που έχω βγει δημόσια και έχω ζητήσει να σταματήσει αυτή η διαδικασία των ανεξέλεγκτων πλειστηριασμών και της άρσης της προστασίας της πρώτης κατοικίας, να έχω τον πιο στενό μου συνεργάτη, τον κ. Καλογήρου για παράδειγμα, που είναι και δικηγόρος, και το δικηγορικό του γραφείο να αναλαμβάνει πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

»Και να βγάζω εγώ ανακοινώσεις μάλιστα και για το Ελβετικό φράγκο -γιατί έχει ιδιαίτερες θέσεις το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τους δανειολήπτες με ελβετικό φράγκο, και ορθώς- και να πηγαίνει ο στενός μου συνεργάτης να κάνει πλειστηριασμό που αφορά την πρώτη κατοικία από έναν δανειολήπτη για 55.000 ευρώ.

»Νόμιμο είναι, αλλά δεν είναι ηθικό.

»Στην πολιτική πρέπει να επιβεβαιώνουμε τις αρχές και τις αξίες μας.

»Το προηγούμενο διάστημα – και ορθώς – ασκήσαμε πάρα πολύ έντονη κριτική για τον κ. Πάτση, ο οποίος ήταν μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, αλλά και για τον κ. Καππάτο -ο κ. Πάτσης διεγράφη, ο κ. Καππάτος παραμένει και είναι υποψήφιος στην Κεφαλονιά- για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

»Με τη στάση μας θα πρέπει να αποδεικνύουμε στην πράξη ότι δεν είμαστε όλοι το ίδιο και ότι, αν υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στις προοδευτικές δυνάμεις και στη συντηρητική παράταξη, όπου όλα τα αλέθει ο μύλος της σκοπιμότητας, πρέπει αυτό να το αποδεικνύουμε στην καθημερινότητα μας και στην πράξη μας.

»Περίμενα από τον κ. Ανδρουλάκη μια γενναία απόφαση και όχι ένα υβρεολόγιο απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή έθεσε ένα ερώτημα.

»Μια γενναία απόφαση, να βγάλει από τα ψηφοδέλτια τον στενό του συνεργάτη, ο οποίος απεδείχθη ότι κινείται σε μια κατεύθυνση που είναι έξω από το πλαίσιο των αρχών που ο ίδιος εκπέμπει, ανακοινώνει και εξαγγέλλει. Εκτός αν δεν τον ενοχλεί αυτό».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Κασσελάκης: Γονείς πολλών ανθρώπων και δη βουλευτών πεθαίνουν στα νοσοκομεία επί κυβέρνησης Μητσοτάκη

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το μπάζωμα των Τεμπών

ΣΥΡΙΖΑ: Αλαζόνας ο Κ. Μητσοτάκης – Οι πολίτες θα του στείλουν ηχηρό μήνυμα στις 9 Ιουνίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...