Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πέτρος Δούκας: Από δήμαρχος… πέμπτος στη Σπάρτη – Το βίντεο που τον «έκαψε»

Πέτρος Δούκας: Από δήμαρχος… πέμπτος στη Σπάρτη – Το βίντεο που τον «έκαψε»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Καταποντίστηκε κατά τη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση για τον Δήμο Σπάρτης ο Πέτρος Δούκας, ο οποίος όχι μόνο δεν κατάφερε να περάσει στον β’ γύρο, αλλά έλαβε το χαμηλό ποσοστό του μόλις 5,42% που τον κατατάσσει πέμπτο…

Στην πρώτη θέση βρέθηκε η Αδαμαντία Τζανετέα με 33,51%, η οποία θα διεκδικήσει την ερχόμενη Κυριακή τον Δήμο Σπάρτης έναντι του Μιχαήλ Βακαλόπουλου που συγκέντρωσε 30,26%.

Όπως όλα δείχνουν, οι δημότες Σπάρτης δεν ξεχνούν τις κυνικές δηλώσεις που έκανε ο κ. Δούκας πέρυσι τον Φεβρουάριο για τις… τσάντες στην πυρόπληκτη Ηλεία του 2007.

Η εν λόγω δήλωση του άλλοτε στελέχους των κυβερνήσεων Καραμανλή έγινε παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιου Λιβανού::

«Όταν σου πει για τα θέματα αποζημιώσεων για τον παγετό, όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007.

»Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε όλους αυτούς που είχανε…» ακουγόταν να λέει ο Π. Δούκας σε βίντεο από τη σύσκεψη για τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ στους πληγέντες από τον παγετό στη Σπάρτη.

Ανάμεσα στους… αναστεναγμούς νοσταλγίας των παρευρισκομένων που μονολογούσαν «όποιος έλεγε καλημέρα, έπαιρνε λεφτά» και έχουν μείνει αξέχαστα τα χρόνια αυτά», ο κ. Δούκας συμπλήρωσε «Κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι, εκεί που πέφταμε με 15% και θα καταστρεφόμασταν, πήγαμε εκεί και με δύο κινήσεις γύρισε όλο το παιχνίδι».

Αμέσως μετά, ο –τότε– υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων απάντησε στον Π. Δούκα πως «αυτό πρέπει να το απαντήσουμε, από τότε έχετε μείνει στην ιστορία με αυτά τα οποία κάνατε εκεί… και υπολειπόμεθα ότι και να κάνουμε μετά από αυτή την εποποιία», με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν στα γέλια.

Όταν το βίντεο έγινε viral, ο Σπ. Λιβάνιος αποπέμφθηκε από τη θέση του υπουργού -για να επιστρέψει τρεις μήνες αργότερα ως Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στο ΝΑΤΟ- ενώ ο Π. Δούκας διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία, με απόφαση Μητσοτάκη.

Δεκαεπτά μήνες αργότερα, ήτοι τον περασμένο Ιούλιο, ο ίδιος ο Π. Δούκας ανακοίνωσε πως με απόφαση Μητσοτάκη επανέρχεται στο κόμμα, έτοιμος να δώσει τον αγώνα για να κερδίσει ξανά το θώκο του δημάρχου Σπάρτης».

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Χαρδαλιάς: Διέγραψε τον Μ. Σφακιανάκη για δηλώσεις του για τη γυναικοκτονία- Στην αντεπίθεση ο πρώην αξιωματικός της ΕΛΑΣ

RND: Πολύ νωρίς για να ξεγράψουμε τον Ερντογάν

Τουρκία-Δημοτικές εκλογές: Νίκη Ιμάμογλου και Γιαβάς σε Πόλη και Άγκυρα δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα

Η Ρένα Δούρου τελεσίδικα αθώα για την πλημμύρα στη Μάνδρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...