ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Γιώργος Στύλιος, Λιάνα Κανέλλη, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Λουτράκι: Λαγοκέφαλος δάγκωσε δύο λουόμενους
Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»
Να «επικηρύξουν» τους λαγοκέφαλους σκέφτονται στην κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μάλλον ούτε τώρα έχει καταλάβει, πόσο επικίνδυνο και προσβλητικό ήταν αυτό που είπε ο υφυπουργός Παιδείας από το βήμα της Βουλής κατά της Λιάνας Κανέλλη.
«Οι εντάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λεκτικές υπερβολές. Προφανώς, δεν ήθελα να θίξω την κ. Κανέλλη και της ζητώ συγνώμη. ‘Ήταν λάθος η αναφορά στο όνομα του κ. Κασιδιάρη και στις συμπεριφορές του, τις οποίες καταδικάζω» δήλωσε ο Γιώργος Στύλιος.
Όμως το να επικαλείσαι ξυλοδαρμό ενός βουλευτή είναι κάτι παρα πάνω από λεκτικές υπερβολές, όταν προέρχεται από τα χείλη ενός ανθρώπου που είναι και υπεύθυνος για την εκπαίδευση των επόμενων γενεών.
























































