ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: ΣΟΚ στην Τουρκία από τον ισραηλινό αεροπορικό βομβαρδισμό - «Η Τουρκία σκύβει το κεφάλι μόνο όταν είσαι
Ελλάς-Ισραήλ συμμαχία: Συνάντηση Δημητρίου Χούπη και Εγιάλ Ζαμίρ στην Ιερουσαλήμ - Σε νευρικό κλονισμό η Τουρκία
Το Ιράν σχεδιάζει να χτυπήσει Βαλκάνια και Κύπρο αν ο Τραμπ διατάξει νέα κλιμάκωση του πολέμου
Peace is not deterrence: "You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have...
Το «γιουσουφάκι» των Τούρκων, ο Τομ Μπάρακ, «εργάζεται» για τη δημιουργία ενός μηχανισμού αποτροπής συγκρούσεων μεταξύ του Ισραήλ, της Tουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκλογές τον Νοέμβριο του… 2015 πρότεινε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά την συνάντηση που είχαν σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο.
Όπως εξήγησε ο ηγέτης του Ποταμιού, στην τουλάχιστον πρωτότυπη πολιτικά θέση που κανείς άλλος δεν βλέπει ή προτείνει, θα πρέπει να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από αυτή την Βουλή, να μην χαλάσει η τουριστική περίοδος με τις εκλογές, λες και οι ευρωεκλογές χαλάσανε την φετινή τουριστική σεζόν, και στην συνέχεια να γίνουν οι εκλογές τον Νοέμβριο.
Από όσα διέρρευσαν από την συνάντηση ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν έβαλε κάποιο όρο ή κόκκινη γραμμή για το χρονοδιάγραμμα αυτό.
Άρα μπορούμε να υποθέσουμε ότι η πρότασή του για εκλογές τον Νοέμβριο του 2015 είναι άνευ όρων και με οποιοδήποτε τίμημα.
























































