ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Νίκος Δένδιας στην XXIV Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία (1ο ΣΙ -«ΦΛΩΡΙΝΑ»)

Ο Νίκος Δένδιας στην XXIV Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία (1ο ΣΙ -«ΦΛΩΡΙΝΑ»)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, επισκέφθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024, την έδρα της XXIV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας (1ο ΣΙ – «ΦΛΩΡΙΝΑ»), στο Λιτόχωρο, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, Αντώνη Οικονόμου.

Ο κ. Δένδιας παρουσία του Διοικητή της 1ης Στρατιάς/EU–OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ», Αντιστράτηγου Δημόκριτου Κωνσταντάκου και του Διοικητή της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας «Μεραρχία Ιππικού – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», Υποστράτηγου Ηλία Κωστάκη, ενημερώθηκε από τον Διοικητή της XXIV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας (1ο ΣΙ – «ΦΛΩΡΙΝΑ»), Ταξίαρχο Λάζαρο Νάκο, για επιχειρησιακά θέματα και την αποστολή του Σχηματισμού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ν. Δένδιας: Αλλάζουν όλα στον τομέα της Άμυνας, για μια πατρίδα ισχυρή και ασφαλή, για μια χώρα ανθεκτική

Ο Νίκος Δένδιας για τους μαχητές του κυβερνοχώρου και την αιχμή τους την Μονάδα «1864»: «Ικανός και απαραίτητος όρος για την εθνική μας επιβίωση»

Νίκος Δένδιας: «Το ελληνικό περιβάλλον είναι κύρια πλουτοπαραγωγική πηγή για το ελληνικό έθνος»

Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο – Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!

Δράμα: Ο αστυνομικός που σκότωσε την αστυνομικίνα τον τελευταίο καιρό «γυάλιζε το μάτι του» – Έπαιρνε αναβολικά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...