ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Euroleague: Ιστορικό «κάζο» για τον Παναθηναϊκό - Η Βαλένθια τον πέταξε έξω από το «σπίτι» του για το Final4
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σίγουρος ότι δεν υποχωρήσει στις απαιτήσεις της Τρόικας εμφανίστηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.
“Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε” δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.
“Η διαπραγμάτευση είναι σύνθετη κι πολύπλοκη” συμπλήρωσε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ για να συμπληρώσει ότι “οι εταίροι μας είναι δύσπιστοι και πιεστικοί λόγω του πολιτικού και κοινωνικού κλίματος. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, η τρόικα έχει αποτύχει πολλές φορές στις προβλέψεις της”.
Τέλος ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά δήλωσε τέλος πως η ελληνική κυβέρνηση στηρίζει τον Γκίκα Χαρδούβελη.























































