ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Διαζύγιο» Καρυστιανού-Γρατσία - Την παρέσυρε, λένε, ακροδεξιά και την... «έκαψε»
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη Μοτζτάμπα Χαμενεΐ στην Κουμ
Ιρανικά Μέσα δημοσίευσαν ταυτότητα Αμερικανίδας στρατιώτη που βρέθηκε στα συντρίμμια αεροσκάφους
Το βωμολόχο τελεσίγραφο Τραμπ προς το Ιράν αποκαλύπτει ότι βρίσκεται σε δεινή θέση
Δρ. Γκαργκάς: Η ιρανική επιθετικότητα θα εδραιώσει τον ρόλο των ΗΠΑ στην περιοχή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Είναι ουσιαστικά η ίδια πρόταση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» δήλωσε ο Νίκος Χουντής σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά αλλά για να συζητούν μόνο για τις εκλογές.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM, το μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι «το μόνο αντικείμενο που μπορεί να έχει μια τέτοια συνάντηση είναι να υπάρχει συνεννόηση για τις εκλογές και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Δε θα συνεννοηθούμε για το τι θα γίνει με το χρέος καθώς τις απόψεις μας χωρίζει άβυσσος» πρόσθεσε.
Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών, κάνοντας λόγο για ηρωική έξοδο της κυβέρνησης.
«Δεν πρόκειται να στηρίξουμε καμία συμφωνία» είπε ο κ. Χουντής αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να φέρει η κυβέρνηση συμφωνία με την Tρόικα στη Βουλή ζητώντας την έγκριση από 180 βουλευτές.
























































