Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

7χρονος παντρεύτηκε σκύλα στην Ινδία – Η τετράποδη νύφη φορούσε και νυφικό!

7χρονος παντρεύτηκε σκύλα στην Ινδία – Η τετράποδη νύφη φορούσε και νυφικό!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Μουκές Κεραγί (Mukesh Kerayi), ένα μικρό αγόρι από την Ινδία ηλικίας 7 ετών, γεννήθηκε σε μια άκρως δεισιδαίμονα οικογένεια.

Σύμφωνα με την οικογένειά του, δηλαδή του γονείς και τους παππούδες του, η μοίρα τού έχει προδιαγράψει ότι η πρώτη του γυναίκα θα πεθάνει νέα.

Σε μια προσπάθεια λοιπόν να “ξεγελάσουν” τη μοίρα, η οικογένεια βρήκε μια αδέσποτη σκύλα, την έντυσε νύφη και την πάντρεψε με τον 7χρονο.

gamos_skylos2

Η σκέψη τους απλή: Εάν η πρώτη του γυναίκα είναι γραφτό να πεθάνει νέα, θα τον παντρέψουμε με ένα θηλυκό σκυλί, να πεθάνει το σκυλί και ύστερα όταν παντρευτεί κανονική γυναίκα θα λογαριάζεται για δεύτερη και δεν θα έχει αυτή την κακιά μοίρα.

Στον γάμο, που έγινε στο αγροτικό χωριό Μανίκ Μπαζάρ, στην ανατολική Ινδία, τηρήθηκαν όλα τα πατροπαράδοτα. Η νύφη, η σκύλα, φορούσε μέχρι και νυφικό, οι καλεσμένοι μάλιστα χόρεψαν και ευχήθηκαν!

gamos_skylos3

Όταν τελείωσε όμως η τελετή, η νύφη, δηλαδή ο σκύλος, δεν παρέμεινε στην οικογένεια αλλά τον έδιωξαν πίσω στους δρόμους… Αδέσποτη η νύφη, με άλλα λόγια.

“Θεωρούμε ότι ο γάμος θα διώξει κάθε κακό οιωνό που έχει να κάνει με το παιδί”, είπε ο παππούς του 7χρονου που είναι μόλις 43 ετών.

Ο 43χρονος παππούς Ασόκ Κουμάρ Λεγιανγκί (Ashok Kumar Leyangi) εξήγησε ότι: “Αυτή είναι η παραδοσιακή πρακτική στη φυλή μας και ακόμα πιστεύομε σε αυτά τα έθιμα”.

“Αισθανόμαστε ότι είναι ευθύνη μας ως ενήλικες να κρατήσουμε τα παιδιά μας ασφαλή και ευτυχισμένα κατά αυτόν τον τρόπο”.

Η κυβέρνηση της Ινδίας προσπαθεί να μορφώσει τους ανθρώπους στις αγροτικές και νομαδικές κοινότητες και να τους πείσει ότι τέτοιες πεποιθήσεις και τελετές δεισιδαιμονίας είναι λάθος. Αλλά από ό,τι φαίνεται δεν έχει και μεγάλη επιτυχία…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γιάννης Χρυσουλάκης: Έλληνες και Ινδοί συγκροτούν δύο έθνη που συναντιούνται, με αδιάλειπτες και γόνιμες επαφές και ανταλλαγές, στα βάθη της Ιστορίας

Κύπρος: Ο Ταμασού Ησαΐας ασυνθηκολόγητος απέναντι στη δεισιδαιμονία – Καλεί τα θύματα της αγυρτείας να την καταγγείλουν

Τρίχρονη βασανίστηκε μέχρι θανάτου κατά τη διάρκεια εξορκισμού

Θλίψη στη Νέα Σμύρνη: Έφυγε από τη ζωή ο Τζώνυ, η μασκότ της πλατείας

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Δεν θα κατηγορήσουμε τον Ησαΐα για κάτι που ο ίδιος αποκάλυψε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr