Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκκλησία κατά Pokemon: Συνεργός τζιχαντιστών ή κυβερνο-δαίμονας;

Εκκλησία κατά Pokemon: Συνεργός τζιχαντιστών ή κυβερνο-δαίμονας;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φρενίτιδα έχει καταλάβει τον πλανήτη με το νέο παιχνίδι-κυνηγητό του Pokemon Go και η Εκκλησία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε Αμερική και Ρωσία.

Η Ρωσική Εκκλησία απευθύνθηκε προς τους συμμετέχοντες στο παιχνίδι Pokemon Go προτρέποντάς του να σεβαστούν τα δικαιώματα των άλλων ανθρώπων..

“Οι προγραμματιστές παιχνιδιών επέτρεψανι συνειδητά μια προκλητική διάσταση του παιχνιδιού και πρότειναν κάθε έδαφος, κάθε περιοχή, να μπορεί να γίνει μια ζώνη για το εν λόγω παιχνίδι. Ελπίζω ότι οι παίκτες του παιχνιδιού αυτού θα είναι αρκετά λογικοί προκειμένου να σεβαστούν τα δικαιώματα των άλλων ανθρώπων, τα δικαιώματα των δημόσιων και θρησκευτικών οργανώσεων, και να μην εισβάλλουν στην ιδιωτική ζωή των ανθρώπων γύρω τους,” είπε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος για την Εκκλησία, την Κοινωνία και τα Media της Ρωσικής Εκκλησίας Vakhtang Kipshidze.

Ο ίδιος μάλιστα υπενθύμισε πως η επίσημη εκκλησία με απόφαση του Δια-θρησκειακού Συμβουλίου της Ρωσίας ζήτησε τον περιορισμό των ζωνών του παιχνιδιού στις μεγάλες πόλεις.

“Δεν είναι μόνο η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, αλλά και εκπρόσωποι των άλλων παραδοσιακών θρησκειών που βλέπουν ως μια απειλή για την ακεραιότητα της ανθρώπινης προσωπικότητας τέτοια τυχερά παιχνίδια, μετατρέποντας ένα πρόσωπο από μια ελεύθερη προσωπικότητα σε προσωπικότητα για ένα παιχνίδι στον υπολογιστή”, τόνισε.

Αμερικανός πάστορας αποκάλεσε το Pokemon συνεργό του LIH

Στο μεταξύ όσο συμβαίνουν αυτά στη Ρωσία, στις ΗΠΑ ένας Αμερικανός πάστορας ονόματι Ρικ Wiles ισχυρίστηκε ότι το Pokémon μπορεί να είναι συνένοχος της τρομοκρατικής ομάδας LIH (η οργάνωση απαγορεύτηκε στη Ρωσία), σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο TrueNews.

Ο Wiles απόκάλεσε τους κύριους χαρακτήρες του νέου παιχνιδιού Pokemon Go, “Cyberdemon” (δηλ. κυβερνο-δαιμονα) και υποστήριξε ότι θα μπορούσαν να είναι ένα όργανο της μάχης κατά των χριστιανών. Ο πάστορας ισχυρίστηκε ότι στην πραγματικότητα το Pokémon μπορεί να ανήκει στους ισλαμιστές, οι οποίοι με τη βοήθεια μιας ειδικής εφαρμογής παρακολουθoύν τους Χριστιανούς και την γεωθεσία τους .

Ο πάστορας καταδίκασε επίσης το γεγονός ότι οι παίκτες συχνά παίζουν Pokémon στις εκκλησίες. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα “τέρατα τσέπης” είναι ένας μαγνήτης για δαιμονικές δυνάμεις και αποτελούν μηχανορραφίες του Σατανά .

Πηγή: ekklisiaonline.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πολωνία: Συνελήφθη ύποπτος για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι σε συνεργασία με Ρώσους κατασκόπους

«Παζάρι» ΗΠΑ-Ισραήλ: «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα σε αντάλλαγμα με περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

Γερμανία: Ρώσοι κατάσκοποι σχεδίαζαν δολιοφθορές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και σιδηροδρόμους

Θεοκράτες «κότες» του Ιράν: Ο υπ. Εξωτερικών διαβεβαιώνει ότι δεν επιδιώκει την εξάπλωση της έντασης με το Ισραήλ

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr