Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιμάμης στην Ουαλία: “Είναι επιτρεπτό οι μουσουλμάνοι να έχετε ερωτικές σκλάβες”

Ιμάμης στην Ουαλία: “Είναι επιτρεπτό οι μουσουλμάνοι να έχετε ερωτικές σκλάβες”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας σκληροπυρηνικός ιμάμης στο Κάρντιφ, πρωτεύουσα της Ουαλίας, ύποπτος για τη ριζοσπαστικοποίηση τριών νεαρών ανδρών, δίδαξε σε κήρυγμά του σε έφηβους μουσουλμάνους ότι “είναι επιτρεπτό στο Ισλάμ να κατέχουν ερωτικές σκλάβες”.

Τον ιμάμη Αλί Χαμούντα κατέγραψε ένας δημοσιογράφος που είχε παρεισφρήσει μεταξύ των πιστών υποδυόμενος ότι ήταν ένας από αυτούς.

Ο ίδιος ιμάμης, που κηρύττει στο τζαμί Αλ Μανάρ, είπε ακόμα στους εφήβους ότι ο κόσμος “είναι κοντά στο τέλος του”.

Βεβαίως αντίστοιχες δειδιδαιμονίες, περί το τέλος του κόσμου, κηρύττουν και χριστιανικοί παραθρησκευτικοί κύκλοι για να “συσπειρώνουν” οπαδούς μεταξύ των πιο αγράμματων και φοβισμένων.

Πριν δύο χρόνια τρεις νεαροί άνδρες, οι Νάσερ Μουθάνα, Ρεϊάντ Χαν, τότε 20αρηδες, κι ο 17χρονος Άσελ, αδελφός του Νάσερ, έφυγαν από την Ουαλία και πήγαν στη Συρία για να γίνουν τζιχαντιστές στο Ισλαμικό Κράτος. Και οι τρεις σύχναζαν στο κατηχητικό του Αλί Χαμούντα.

Ο Χαμούντα γεννήθηκε στην Παλαιστίνη αλλά ανατράφηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ως ιμάμης έχει συγκεντρώσει γύρω του παιδιά ηλικίας από 13 έως 18 ετών, τα οποία προσέλκυσε υποσχόμενος ότι θα φτιάξει ποδοσφαιρική ομάδα.

Τα κηρύγματα του Χαμούντα αποκάλυψε ο μυστικός δημοσιογράφος Ριζγουάν Σαΐντ, ο οποίος κατέγραψε τις ομιλίες του ιμάμη για λογαριασμό της τηλεοπτικής εταιρείας Hardcash Productions στα πλαίσια ρεπορτάζ που διεξάγει για τους τζιχαντιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Χαμούντα ακούγεται να λέει: “Μία από τις ερμηνείες σχετικά με το τι αυτό σημαίνει είναι ότι προς το Τέλος των Καιρών θα γίνονται πολλοί πόλεμοι, σαν κι αυτούς που βλέπουμε σήμερα. Κι εξαιτίας αυτών των πολέμων οι γυναίκες θα αιχμαλωτίζονται, ως σκλάβες, γιέα, οι γυναίκες θα πιάνονται σκλάβες”.

“Και στη συνέχεια ο αφέντης της θα έχει [ερωτικές] σχέσεις μαζί της, επειδή αυτό είναι επιτρεπτό στο Ισλάμ: είναι επιτρεπτό να έχεις σχέσεις με μια γυναίκα που είναι σκλάβα ή σύζυγός σου”.

Γύρω από τη δουλεία και το Ισλάμ έχει ανοίξει μεγάλη συζήτηση, ενώ ζούμε στον 21ο αιώνα και κάποια πράγματα τα θεωρούσαμε αυτονόητα.

Μια μερίδα ισλαμιστών ιεροκηρύκων υποστηρίζει ότι η δουλεία επιτρέπεται, μια άλλη λέει ότι το Ισλάμ είναι κατά της δουλείας και οι διδασκαλίες του Προφήτη μιλάνε για την κατάργησή της.

Ωστόσο, όποιος έχει διαβάσει ιστορία γνωρίζει ότι το Ισλάμ ουδέποτε κατάργησε τη δουλεία, η κατακτητική του πορεία είναι πλούσια σε σκλαβοπάζαρα εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βρετανία: Επιστρέφει στα καθήκοντά του ο βασιλιάς Κάρολος – Η κατάσταση της υγείας του

Δασκάλα σκότωσε τον εραστή της, τον έθαψε και είπε ότι χώρισαν – Την πρόδωσε το ημερολόγιο της

Μας εμπαίζουν; Η Μεγάλη Βρετανία εισάγει ρωσικό πετρέλαιο

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Γερμανία: Οι μουσουλμάνοι μαθητές θεωρούν σημαντικότερο το Κοράνι από τους νόμους του γερμανικού κράτους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr