Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποινική δίωξη στον ψευδομουφτή της Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ – Γιατί κατηγορείται

Ποινική δίωξη στον ψευδομουφτή της Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ – Γιατί κατηγορείται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το γραφείο του Εισαγγελέα στην Κομοτηνή άσκησε δίωξη κατά του ψευδομουφτή της Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ με την κατηγορία για συμμετοχή σε θρησκευτική εκδήλωση το 2016.

Την είδηση μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ANADOLU, επισημαίνοντας ότι ο Ιμπραήμ Σερίφ, ο «εκλεγμένος μουφτής» (σ.σ. οι ψευδομουφτήδες αναφέρονται ως «εκλεγμένοι» στον τουρκικό Τύπο) της Κομοτηνής, κατηγορείται για αντιποίηση Αρχής, η οποία κρίνεται αρκετά σοβαρή, σύμφωνα με δικαστικές πηγές που επικαλείται το τουρκικό πρακτορείο.

Πηγές του τουρκικού κρατικού πρακτορείου ανέφεραν ότι το γραφείο του εισαγγελέα Ροδόπης κατέθεσε μήνυση την Τρίτη ενάντια στον Σεφίφ.

Η πρώτη ακρόαση θα γίνει στις 8 Μαΐου, πρόσθεσαν οι πηγές που επικαλείται το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Σε περίπτωση καταστροφής ενεργειακών υποδομών «θα επιστρέψουμε σε πρωτόγονες εποχές» – «Δημοκρατία και ελεύθερη οικονομία δεν είναι δεδομένα»

Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ υπόσχεται εκδίκηση: Οι δολοφόνοι του Λαριτζανί θα «πληρώσουν»

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Αλεξανδρούπολη (18/03) με το βλέμμα στραμμένο στον πόλεμο, στην ακρίβεια και στην υποτέλεια Μητσοτάκη

Ιερουσαλήμ – Για πρώτη φορά από το 1967: Κλειστό το τέμενος Αλ-Άκσα την τελευταία Παρασκευή του Ραμαζανιού

Ευρωκοινοβούλιο: Διεθνής διάσκεψη για την αντιμετώπιση της επιρροής των «Αδελφών Μουσουλμάνων» στην Ευρώπη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr