Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη ο ηγέτης της «αίρεσης» NXIVM – Είχε χαρέμι με ερωτικές σκλάβες

Συνελήφθη ο ηγέτης της «αίρεσης» NXIVM – Είχε χαρέμι με ερωτικές σκλάβες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μπορεί εξωτερικά να έμοιαζε με μια οργάνωση «αυτοβοήθειας», που προσέφερε ανούσια σεμινάρια έναντι αδράς αμοιβής, όμως η πραγματική φύση της NXIVM ήταν πολύ πιο σκοτεινή.

Οι «ακόλουθοι» του αμερικανικού συλλόγου πλήρωναν χιλιάδες δολάρια για να εξασφαλίσουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στις πριβέ συμβουλευτικές συνεδρίες της οργάνωσης, φορούσαν πολύχρωμες ζώνες που δήλωναν το «βαθμό» τους και ακολουθούσαν μια ιεραρχία που θύμισε Σαϊεντολογία.

Στο επίκεντρο όλων αυτών βρισκόταν ο ηγέτης του οργανισμού, Κιθ Ρανιέρ, γνωστός στους «πιστούς» του με το παρατσούκλι «Εμπροσθοφυλακή».

Ο χαρισματικός Ρανιέρ είχε προσελκύσει στους κόλπους του οργανισμού του πλούσιους σελέμπριτις ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον και πολλές σταρ του Χόλιγουντ.

Ωστόσο, στο παρασκήνιο της οργανωσης, ο Ρανιέρ εκβίαζε τις γυναίκες ακόλουθούς του ώστε να υποκύπτουν στις σεξουαλικές του ορέξεις, τις «μάρκαρε» με τα αρχικά του και τις υπέβαλε σε εξευτελιστικές ιεροτελεστίες που είχαν ως σκοπό να τις ταπεινώσουν.

Ο Ρανιέρ συνελήφθη τη Δευτέρα, όταν οι αμερικανικές Αρχές τον εντόπισαν – μετά από ανθρωποκυνηγητό μηνών – στο Μεξικό.

Το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει είναι ιδιαίτερα βαρύ και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων κατηγορίες για sex trafficking και εξαναγκασμό σε εργασία.

Ο «γκουρού» αυτοβοήθειας εκδόθηκε χθές Τρίτη στο Τέξας και σήμερα θα μεταφερθεί στο Μπρούκλιν, για να παρουσιαστεί ενώπιον του Εισαγγελέα, αντιμετωπίζοντας τις καταγγελίες δεκάδων γυναικών που κακοποίησε όλα αυτά τα χρόνια.

Η «λέσχη» με τις σκλάβες του σεξ

Όπως φαίνεται, η δράση του Ρανιέρ δεν περιοριζόταν μόνο στο να αδειάζει τις τσέπες του πλούσιων και αφελών ακολούθων του, που τον αποκαλούσαν «Εμπροσθοφυλακή».

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, από τα πρώτα χρόνια του οργανισμού φαίνεται να διατηρούσε ένα χαρέμι με 15-20 γυναίκες, οι οποίες ήταν πρόθυμες να πέσουν στο κρεβάτι μαζί του όποτε τους το ζητούσε.

Οι διεστραμμένες απόψεις του Ρανιέρ άρχισαν σιγά-σιγά να διεισδύουν στα σεμινάρια του οργανισμού, που ήταν πλέον ολοφάνερα κηρύγματα αίρεσης.

Ο «γκουρού» φέρεται να δίδασκε στους πιστούς του ότι δεν υπήρχε τίποτε ανήθικο σχετικά με την αιμομιξία και τον βιασμό.

Επίσης ο Ρανιέρ κατηγορείται ότι «άσκησε σωματική βία σε δύο από τις παρτενέρ του» αλλά και ότι κράτησε αιχμάλωτη μια νεαρή ερωμένη του επί 18 μήνες, επειδή η ίδια ανέπτυξε αισθήματα για κάποιο άλλο μέλος της οργάνωσης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr