Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοβαρό τροχαίο έπαθε ο ηγούμενος Εφραίμ από το Βατοπέδι – Νοσηλεύεται στα Γρεβενά

Σοβαρό τροχαίο έπαθε ο ηγούμενος Εφραίμ από το Βατοπέδι – Νοσηλεύεται στα Γρεβενά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο Νοσοκομείο των Γρεβενών, νοσηλεύεται ο Αρχιμανδρίτης Εφραίμ Βατοπεδινός, ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου στο Άγιο Όρος, μετά από τροχαίο που συνέβη νωρίς το απόγευμα, στο τελευταίο τούνελ της Εγνατίας Οδού πριν την πόλη των Γρεβενών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-fm, στο αυτοκίνητο επέβαιναν, εκτός από τον Εφραίμ, δύο ακόμη ιερείς, ενώ ο οδηγός ήταν πολίτης.

Μετά το τούνελ, ο οδηγός έχασε τoν έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες, και να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με Ιατρικές πηγές, από τα τέσσερα άτομα που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Γρεβενών, ένας δεν έχει πάθει τίποτα, δύο έχουν κατάγματα (πιθανών και ο Εφραίμ), ενώ σοβαρότερη είναι η κατάσταση ενός, ο οποίος ίσως έχει κάταγμα στην σπονδυλική στήλη και θα χρειαστεί να διακομισθεί σε μεγαλύτερο Ιατρικό Κέντρο.

Αξίζει να αναφέρουμε την άμεση αντιμετώπιση, με τον καλύτερο τρόπο, της κατάστασης, από τους Ιατρούς του Νοσοκομείου Γρεβενών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Προστατεύοντας την Ευρώπη – Αποκαλύπτοντας την αυξανόμενη απειλή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου

Με τη μέθοδο του «λογιστή» έδωσε στους απατεώνες-κλέφτες λίρες και κοσμήματα

Τουρκία: Οκτώ νεκροί και 26 τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο στην Αττάλεια

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε δάσκαλος για σεξουαλική παρενόχληση 10χρονης μαθήτριας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr