Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αμβρόσιος: Βιώνουμε τη Χούντα μιας αρρωστημένης Δημοκρατίας

Αμβρόσιος: Βιώνουμε τη Χούντα μιας αρρωστημένης Δημοκρατίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε νέο παραλήρημα επιδόθηκε ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιάλειας Αμβρόσιος σε ανάρτησή του στο προσωπικό του blog, βάλλοντας κατά των περιοριστικών μέτρων και υποτιμώντας για μία ακόμα φορά τον κίνδυνο διάδοσης του κορωνοϊού, από τον οποίο νόσησε και ο ίδιος, αρνούμενος να νοσηλευτεί και υποστηρίζοντας ότι θεραπεύτηκε πίνοντας μόνο… αγιασμό.

Στη νέα του ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο, κάνει λόγο αυτή τη φορά για «Χούντα μιας… αρρωστημένης Δημοκρατίας» και θεωρεί ότι η ορθόδοξος χριστιανική Ελλάδα «τελειώνει» και «αργοπεθαίνει».

Μάλιστα, χαρακτηρίζει την πανδημία του κορωνοϊού ως «ευκαιρία στους πολεμίους της Πίστεώς μας να αναδείξουν την μοχθηρία της ψυχής των εναντίον του Σωτήρος Χριστού» και πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω μιλώντας μέχρι και για… μυστικές δυνάμεις.

«Οι μυστικές δυνάμεις της Παγκοσμιοποιήσεως έδωσαν τις εντολές και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, με εργοδηγό τον Υπουργό κ. Νικ. Χαρδαλιά, κάθε τόσο εκδίδει και νέες, σκληρές δε και απάνθρωπες, εντολές για lockdown, κλείσιμο των καταστημάτων, απαγόρευση της κυκλοφορίας κλπ. κλπ.

»Είμαστε δηλ. κάτω από ένα απολυ-ταρχικό καθεστώς, το οποίον φέρει το επικάλυμμα της δήθεν Δημοκρατίας!

»Βιώνουμε ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ στην πιο απάνθρωπη μορφή της!

»Βιώνουμε τη Χούντα μιάς ….αρρωστημένης Δημοκρατίας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Προστατεύοντας την Ευρώπη – Αποκαλύπτοντας την αυξανόμενη απειλή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

Ηγέτης αίρεσης που εξώθησε 400 άτομα στον λιμό για να «συναντήσουν τον Ιησού» οργάνωνε θανάτους μέσα από το κελί του

Γεραπετρίτης στο ΣΑ του ΟΗΕ: «Η προστασία των Κούρδων πρέπει να διασφαλιστεί πλήρως» – Μήνυμα προς τους «εξωτερικούς δρώντες» στη Συρία

Ξέφυγε η δεισιδαιμονία στη Ρωσία – Οι Ρώσοι τρέχουν σε εξορκισμούς για… ψυχανάλυση

Γιοσέφ Χαντάντ: Μέγιστη προσβολή για το Ισραήλ η τοποθέτηση του Χακάν Φιντάν στην Εκτελεστική Επιτροπή του Συμβουλίου Ειρήνης για τη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr