Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε ο Ιερώνυμος μετά τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη

Τι είπε ο Ιερώνυμος μετά τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Βρήκαμε μια λύση θα κάνουμε ένα συμψηφισμό ώστε να μην ταράξουμε τα πράγματα με περισσότερη ελευθερία αλλά δεν πιστεύουμε να έχουμε τη δυνατότητα να πάμε στα χωριά μας».

Αυτό τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, κατά τη διάρκεια συζήτησης με τους δημοσιογράφους αναφερόμενος στην προηγηθείσα συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Ιερώνυμος επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι υπήρξε «σύμπνοια» με τον πρωθυπουργό σε ότι αφορά την λειτουργία των εκκλησιών στο Πάσχα ενώ παράλληλα «προανήγγειλε», κατά πάσα πιθανότητα, με βάση την ενημέρωση που είχε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δύσκολα θα επιτραπεί η μετακίνηση εκτός νομού την περίοδο των εορτών.

Την ίδια ώρα, σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των Εκκλησιών αποκάλυψε ότι συμφωνήθηκε η περιφορά του επιταφίου να γίνει έξω από τους ναούς, τηρώντας πάντα τις αποστάσεις ασφαλείας και κυρίως ότι θα εισηγηθούν οι λοιμωξιολόγοι.

Οι οποίοι, πάντως, αναμένεται να πουν την τελευταία… λέξη, αφού πρώτα η κυβέρνηση τους ενημερώσει για την «συμφωνία» ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Ο Αρχιεπίσκοπος, επίσης, ξεκαθάρισε ότι υπάρχει και φόβος στους κατοίκους της επαρχίας και δη των νησιών.

«Δεν είναι μόνο ότι θέλουμε να πάμε και δεν μας αφήνουν είναι και μια εκδήλωσις ότι οι κάτοικοι φοβούνται, ιδίως των νησιών την «επιδρομή»προς τα εκεί, μήπως έχουμε “διασπορά” του ιού.

»Ας κάνουμε υπομονή πιστεύω ο Μάιος θα είναι καλύτερος», είπε κλείνοντας την ολιγόλεπτη συζήτηση με τους δημοσιογράφους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου – Ο ιερός συμβολισμός

Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου στα παλαιστινιακά εδάφη για τη διατήρηση της χριστιανικής παρουσίας

Στην Ιερουσαλήμ ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα

Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου και εγκαίνια του παζαριού στη Μονή Αγίου Γεωργίου στην Αλ-Χαντρ

Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr