Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σεμινάριο για το Ολοκαύτωμα και για τις Γενοκτονίες από το ΔΚΕΕ και το Yahad in Unum

Σεμινάριο για το Ολοκαύτωμα και για τις Γενοκτονίες από το ΔΚΕΕ και το Yahad in Unum
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διήμερο υβριδικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος (ΔΚΕΕ) σε συνεργασία με το Yahad in Unum.

Για δύο ημέρες εκπαιδευτικοί αλλά και φοιτητές της Θεολογίας είχαν την ευκαιρία να μάθουν καταρχήν για το Ολοκαύτωμα στις χώρες της Αν. Ευρώπης και για τις Γενοκτονίες και τον ρόλο τους στην εξέλιξη της ιστορίας.

Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με επιτυχία για τέταρτη συνεχή χρονιά και το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος (ΔΚΕΕ) ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Σοφιολογιώτατο Ραββίνο των Αθηνών κ. Γαβριήλ Νεγρίν για την παρουσία του και τη συμβολή του καθώς και τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. Αρίσταρχο Γκρέκα καθηγητή της θεολογικής σχολής Αθηνών για την υποστήριξη, όπως και όλους τους εκπαιδευτικούς και φοιτητές που παραβρέθηκαν.

Ο Σοφολογιώτατος Ραββίνος των Αθηνών κ. Γαβριήλ Νεγρίν, ο διευθυντής του Διορθοδόξου Κέντρου Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Αρίσταρχος Γκρέκας καθηγητής της θεολογικής σχολής Αθηνών και διευθυντής του εργαστηρίου «Εκκλησία και πολιτισμός» κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου το οποίο διεξήχθη στο Διορθόδοξο Κέντρο με τη συνεργασία του Yahad in Unum.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Προστατεύοντας την Ευρώπη – Αποκαλύπτοντας την αυξανόμενη απειλή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τους φίλους και συμμάχους του Ελληνισμού Αμερικανοεβραίους της AJC και του JINSA

Η Σαουδική Αραβία στο πλευρό του Κατάρ και της Τουρκίας, ενώ οι εντάσεις με τα ΗΑΕ κορυφώνονται

Ηγέτης αίρεσης που εξώθησε 400 άτομα στον λιμό για να «συναντήσουν τον Ιησού» οργάνωνε θανάτους μέσα από το κελί του

Γεραπετρίτης στο ΣΑ του ΟΗΕ: «Η προστασία των Κούρδων πρέπει να διασφαλιστεί πλήρως» – Μήνυμα προς τους «εξωτερικούς δρώντες» στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr