Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Χρυσουλάκης χειροθετήθηκε Άρχοντας Οφφικιάλιος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας

Ο Χρυσουλάκης χειροθετήθηκε Άρχοντας Οφφικιάλιος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Άρχοντας Οφφικιάλιος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας ο καθηγητής Ιωάννης Χρυσουλάκης, Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του υπουργείου Εξωτερικών.

Σε κλίμα συγκίνησης χειροθετήθηκε Άρχοντας Οφφικιάλιος από τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β, ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας Καθ. Ιωάννης Χρυσουλάκης.

Η ύψιστη αυτή τιμητική διάκριση στο πρόσωπο του, για την προσφορά του στον Ελληνισμό, στην Κοινωνία και την Ορθοδοξία, πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν. Κων/νου και Ελένης, στο Κάϊρο.

«Όσα συγκινητικά είπε ο Πατριάρχης για μένα», είπε ο κ. Χρυσουλάκης, «θα καθοδηγούν πλέον τα βήματα μου.

»Η τιμή στο πρόσωπο μου ανήκει σε όλον τον Απόδημο Ελληνισμό για την αγάπη και την προσφορά του στην Ελλάδα μας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο ΥΠΕΞ της Αιγύπτου επισκέφθηκε τον Λίβανο και προειδοποίησε για ανεπίστρεπτο «χάος»

Συρία: Ο νέος απεσταλμένος του Βατικανού προκρίνει τον διάλογο και την παραμονή των χριστιανών

Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου

Η Γεωργία αποχαιρέτησε τον αναμορφωτή Πατριάρχη Ηλία Β’ – Οικ. Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Ο Πατριάρχης δεν απέθανε, αλλά καθεύδει»

Αρμενία: Η Εκκλησία, με τις όποιες ατέλειές της, παραμένει φύλακας της αρμενικής ταυτότητας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr