Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Συνωμοσία κυβέρνησης – τραπεζών για να εξοντώσουν τον Παναθηναϊκό”

“Συνωμοσία κυβέρνησης – τραπεζών για να εξοντώσουν τον Παναθηναϊκό”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνωμοσία κυβερνητικών και τραπεζικών στελεχών , που θέλουν να εξοντώσουν τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, βλέπει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πίσω από την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή να κάνει δεκτή την ένσταση του Ολυμπιακού για τον προημιτελικό του Κυπέλλου.

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καταφέρεται κατά πάντων, και ιδιαίτερα κατά της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος και προσωπικά του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Γιώργου Χαλβατζάκη, αλλά και του αιώνιου αντίπαλου Ολυμπιακού και των ιδιοκτητών του.

Ο κ. Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε « πρωτοφανή και σκανδαλώδη» την απόφαση του Μ.Δ.Ο. του ΕΣΑΚΕ , εμπλέκοντας μάλιστα τις τράπεζες και την κυβέρνηση στην υπόθεση!

«Πειστική απάντηση για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή δεν μπορεί να υπάρξει! Θα μπορούσα να σταθώ σε όσα έχουν φτάσει στ’ αυτιά μου το τελευταίο διάστημα, περί συμπόρευσης σε υπόγειες διαδρομές υψηλόβαθμων στελεχών Τραπεζών και κομματικών στελεχών της Κυβέρνησης- που ισοπέδωσε την κοινωνική συνοχή και κατέστρεψε γενιές Ελλήνων-με σκοπό να εξοντώσουν και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αδυνατώ, από την πλευρά μου, να πιστέψω ότι συμβαίνουν αυτές οι συνομωσίες και ότι η Δικαιοσύνη χειραγωγείται, πολύ δε περισσότερο από μια Κυβέρνηση που έχει ήδη τελειώσει». δήλωσε ο Δ. Γιαννακόπουλος.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν ξεκαθάρισε αν θα προσβάλει την υπόθεση στο ΑΣΕΑΔ, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός από την επόμενη σεζόν να εγκαταλείψει το ελληνικό πρωτάθλημα και να αγωνιστεί στην Αδριατική Λίγκα .

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 75-77: Ο θρύλος άλωσε τη Βαρκελώνη και πήρε το πλεονέκτημα

ΑΕΚ: Κέρδισε έδαφος για το πρωτάθλημα – Υπέταξε τον Παναθηναϊκό 3-0

Ολυμπιακός: Δυσκολεύει η υπόθεση τίτλος – Άφησε βαθμούς στο «Βικελίδης» 1-1 με τον Άρη

«Βόμβα» Αταμάν μετά την ήττα από την Μακάμπι: Αν δεν πάμε Final Four, φεύγω από τον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Έχασε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ 91-87 και έχασε και το πλεονέκτημα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr