ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σούπερ Λίγκα: Σώθηκε ο Πανιώνιος – Έπεσε ο Λεβαδειακός

Σούπερ Λίγκα: Σώθηκε ο Πανιώνιος – Έπεσε ο Λεβαδειακός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα «σφράγισε» ο Πανιώνιος, παρά τη «λευκή» ισοπαλία που παραχώρησε στη Νέα Σμύρνη στον ΠΑΟΚ (0-0), στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής.

Οι «κυανέρυθροι» ήρθαν σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς για μεγάλο διάστημα στο δεύτερο μέρος χρειάστηκε να παίξουν με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Τασουλή με δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση (68΄). Παρά την πίεση που δέχτηκε, όμως, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη άντεξε, πήρε τον «χρυσό» βαθμό που ήθελε και παρέμεινε στην κατηγορία έστω και σε τετραπλή ισοβαθμία.

Αντίθετα ο Λεβαδειακός αν έκανε το καθήκον του και πέρασε νικηφόρα από το Παγκρήτιο στάδιο του Ηρακλείου καταβάλλοντας με 2-0 τον Εργοτέλη, υποβιβάστηκε στην Β΄Εθνική, λόγω της ισοπαλίας του Πανιώνιο με τον ΠΑΟΚ (0-0) καθώς υστερούσε στις ισοβαθμίες με τον Πανιώνιο, τη Βέροια και τον Πανθρακικό.

Στην Β΄Εθνική υποβιβάζονται ακόμη ο Εργοτέλης, ο ΟΦΗ και η Νίκη Βόλου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΜΠΑΜ FC & Allwyn ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα ξεχωριστό Charity Game με επίκεντρο το Υπεύθυνο Παιχνίδι

Ο «Μεσικός» Στέφανος Καπίνο στο Allwyn Game Time

Ο Δημήτρης Μωυσιάδης μιλά για τα φαβορί του Παγκοσμίου στο «Out of the Box Stories» του Pamestoixima.gr (βίντεο)

Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Madney φιλοξενούν τον Ανδρέα Σάμαρη στο «Out of the Box Stories» του Pamestoixima.gr

Το Allwyn Game Time στο ρυθμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον Αντώνη Καρπετόπουλο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr