Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σφαιρόπουλος: Η Ρεάλ είναι φαβορί, αλλά εμείς ξέρουμε…

Σφαιρόπουλος: Η Ρεάλ είναι φαβορί, αλλά εμείς ξέρουμε…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euroleague, Ολυμπιακός, Ρεάλ Μαδρίτης,

Αισιόδοξοι για την έκβαση του μεγάλου τελικού της Euroleague εμφανίστηκαν κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου οι προπονητές των δύο αυριανών φιναλίστ. Τόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος του Ολυμπιακού όσο και ο Πάμπλο Λάσο της Ρεάλ μίλησαν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον αντίπαλο του άλλου και τόνισαν ότι θα πρέπει αν φτάσουν στο μάξιμουμ της ομαδικής απόδοσης για να κατακτήσουν τον τίτλο.

«Είμαι υπερήφανος και ευτυχισμένος που καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό. Είμαστε υπερήφανοι γιατί η ομάδα μας έχει λάβει μέρος στα πέντε από τα τελευταία επτά φάιναλ φορ κι αυτό δίνει ικανοποίηση σε όλους στον ολυμπιακό.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα φαβορί, μία ομάδα που σεβόμαστε, μία ομάδα που είναι χαρακτηριστικά ευρωπαϊκή. Το αποδεικνύουν οι τρεις παρουσίες της σε τελικούς τα ισάριθμα τελευταία χρόνια. Η Ρεάλ είναι φαβορί, παίζουν στο γήπεδό τους, αλλά κι εμείς ξέρουμε πώς να παίζουμε με ομάδες που είναι φαβορί» ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Πάμπλο Λάσο αναφέρθηκε στο προ διετίας τελικό στον Λονδίνο το 2013 όπου ο Ολυμπιακός του στέρησε τον τίτλο στον τελικό. «Αύριο θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Πρόπερσι ήταν τελικός, πέρυσι βρεθήκαμε στα πλέι οφ. Θα πρέπει να παίξουμε το καλύτερο δυνατό μπάσκετ από πλευράς μας την Κυριακή. Κάθε χρόνο οι συνθήκες αλλάζουν».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Πρίντεζης σημείωσε ότι « είναι πολύ μεγάλη η χαρά που φτάσαμε σε έναν τέτοιο τελικό. Είναι ο τρίτος μας σε 4 χρόνια. Σε μια χρονιά που δεν αρχίσαμε καλά, με δυσκολίες και τραυματισμούς σημαντικών παικτών. Ένας τελικός είναι πάντα ένας τελικός. Η Ρεάλ παίζει πολύ καλά και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε»

Ο Γκουστάβο Αγιόν της Ρεάλ είπε ότι «είναι τιμή που συμμετέχω σ? αυτό το φάιναλ φορ. Πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι για 40 λεπτά απέναντι στον Ολυμπιακό για να μπορέσουμε να νικήσουμε. Το ξέρουμε αυτό«.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός: Οι νέοι του πήραν το UEFA Youth League με «τριάρα» στη Μίλαν

Ολυμπιακός: Πρωταθλητής Ελλάδας στο βόλεϊ – Νίκησε τον Παναθηναϊκό

Στέφανος Κασσελάκης: Αποκάλυψε τι ομάδα είναι (βίντεο)

Έγραψαν Ιστορία οι νέοι του Ολυμπιακού – Στον τελικό του Youth League

Έγραψε Ιστορία ο Ολυμπιακός: Στους «4» του Conference League – Νίκησε στα πέναλτι τη Φενέρμπαχτσε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr