Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαρινάκης: Δίνω πολλά λεφτά στον Ολυμπιακό και θέλουν να με αφανίσουν

Μαρινάκης: Δίνω πολλά λεφτά στον Ολυμπιακό και θέλουν να με αφανίσουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για πόλεμο εναντίον του έκανε λόγο στην πολύωρη στην απολογία του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μάλιστα φέρεται να μίλησε για σκευωρία σε βάρος του αλλά και συγκεκριμένους ενορχηστρωτές.

Για τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, οι αντίπαλοί του χρησιμοποιούν εδώ και καιρό όλα τα μέσα για να εξοντώσουν τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα των Ερυθρολεύκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Β. Μαρινάκης, στον οποίο επιβλήθηκαν βαρύτατοι περιοριστικοί όροι,  αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, υποστηρίζοντας ότι δεν στοιχειοθετείται ούτε επί της ουσίας ούτε όμως και τυπικά. Μάλιστα, για την έκρηξη στο φούρνο του διαιτητή Κωνσταντινέα, η πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη φαίνεται ότι προέταξε το γεγονός ότι υπήρξε ανώνυμη επιστολή, και πως πολλές μαρτυρικές καταθέσεις που δόθηκαν αρχικά στη συνέχεια ανατράπηκαν. Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση του προέδρου της Παναχαικής Αλέξη Κούγια, ο οποίος μετά τις πρώτες καταγγελίες στη συνέχεια υπαναχώρησε.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού φέρεται υποστήριξε ακόμη ότι ο πόλεμος σε βάρος του ξεκίνησε από το 2011 με άλλη ποδοσφαιρική υπόθεση, για την οποία όμως έχει ήδη απαλλαγεί….(σ.σ με πρόταση του εισαγγελέα Πούλιου)

Για τον Β. Μαρινάκη, ένας από τους βασικότερους λόγους του πολέμου σε βάρος του είναι γιατί έχει ανεβάσει το επίπεδο του Ολυμπιακού με πρωταθλήματα και κύπελα, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοί του να επιθυμούν τον αφανισμό του (σ.σ της ομάδας και την απαξίωση του ίδιου)

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ρωτήθηκε επιμόνως από τον ανακριτή Ανδρεάδη για τις συνομιλίες που υπέκλεψε ο κοριός της ΕΥΠ, με τον κατηγορούμενο να απαντά ότι αυτές δεν έχουν σχέση με την τέλεση άδικων πράξεων, άλλωστε όπως φέρεται να αναφέρθηκε , πολύ περισσότερο διότι δεν προκύπτει από αυτές να τελείται άδικη πράξη.

«Παραμένω πρόεδρος του Ολυμπιακού»

Την απόφασή του να παραμείνει στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστή ο Βαγγέλης Μαρινάκης με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Ωστόσο, πρέπει να επισημανθεί ότι ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων, λόγω του περιοριστικού όρου που του επέβαλλε ο εισαγγελέας, δεν μπορεί να ασκεί διοίκηση.

Μεταξύ άλλων, στη δήλωσή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης απευθυνόμενος στους οπαδούς του Ολυμπιακού επισημαίνει ότι η σημερινή απόφαση του εισαγγελέα δεν έχει καμία επίπτωση στην ομάδα. «Παραμένω Πρόεδρος, μέτοχος και εγγυητής του μέλλοντος του Ολυμπιακού μας», προσθέτει στη δήλωσή του.

Αναλυτικά η δήλωση του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ότι η σημερινή απόφαση δεν έχει καμία επίπτωση στην ομάδα μας.
Παραμένω Πρόεδρος, μέτοχος και εγγυητής του μέλλοντος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας.

Μετά το Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας 22/6 θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις για τον σχεδιασμό της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, που έχει ήδη σχεδιαστεί και δρομολογηθεί, με σκοπό την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και μια σπουδαία πορεία στο Champions League».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 75-77 : Ο θρύλος άλωσε τη Βαρκελώνη και πήρε το πλεονέκτημα

ΑΕΚ: Κέρδισε έδαφος για το πρωτάθλημα – Υπέταξε τον Παναθηναϊκό 3-0

Ολυμπιακός: Δυσκολεύει η υπόθεση τίτλος – Άφησε βαθμούς στο «Βικελίδης» 1-1 με τον Άρη

ΠΑΟΚ: Επώδυνη ισοπαλία (1-1) στη Λαμία

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός: Οι νέοι του πήραν το UEFA Youth League με «τριάρα» στη Μίλαν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr