Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θέλει Μπερμπάτοφ ο ΠΑΟΚ και ελπίζει

Θέλει Μπερμπάτοφ ο ΠΑΟΚ και ελπίζει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μεταγραφές, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Χωρίς ομάδα παραμένει ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, γεγονός που διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες του ΠΑΟΚ, που επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του.

Παρά το γεγονός ότι ο Μπερμάτοφ θέλει να παραμείνει στην Αγγλία, δεν ακτάφερε τελικά να βρει ομάδα , αφού και οι επαφές της Άστον Βίλα, που κινήθηκε δυναμικά την Τρίτη για να τον κάνει δικό της, δεν καρποφόρησαν.

Έτσι, οι ελπίδες για τον 34χρονο επιθετικό να συνεχίσει την καριέρα του στο Νησί (αποτελεί μεγάλη επιθυμία του) δείχνουν να μειώνονται δραματικά. Ωστόσο, ο Βούλγαρος έχει το περιθώριο να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, όταν και κλείνουν οι μεταγραφές και για τους ελεύθερους.

Τέλος, όσο ο Μπερμπάτοφ παραμένει χωρίς εργοδότη το όνομά του θα βρίσκεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, καθώς αποτελεί διακαή πόθο του Ιβάν Σαββίδη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μεγάλο «διπλό» του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης» 1-0 τον Ολυμπιακό

Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης: Άρης-ΠΑΟΚ 0-0

Η ΑΕΚ νίκησε 4-0 τον Πανσερραϊκό, ανέβηκε στην κορυφή, αλλά… περιμένει το «αιώνιο» ντέρμπι

Η Κόνι Θεοδώρου βάζει πέναλτι… αλά Πανένκα στο Allwyn Game Time

Πρόεδρος FIFA Ινφαντίνο: Να επιστρέψουν οι ομάδες της Ρωσίας στο διεθνές ποδόσφαιρο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr