ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν είναι επαγγελματίες τραυματιοφορείς οι ατσούμπαλοι του αγώνα Λάρισα – Εργοτέλης

Δεν είναι επαγγελματίες τραυματιοφορείς οι ατσούμπαλοι του αγώνα Λάρισα – Εργοτέλης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν είναι επαγγελματίες τραυματιοφορείς οι “ατσούμπαλοι” που διενήργησαν την μεταφορά του τραυματία ποδοσφαιριστή εκτός του αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Λάρισα – Εργοτέλης και έγιναν θέαμα ανά τον κόσμο μπαίνοντας και στο σόου της Έλεν ντε Τζενέρις.

Όπως ανακοίνωσε Πανελλήνια Ένωση Τραυματιοφορέων ουδεμία σχέση επαγγελματική ή εθελοντική με την Ένωση τους έχουν τα άτομα αυτά.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και οι εικόνες που έκαναν το γύρο του κόσμου, δείχνουν δύο «τραυματιοφορείς» να προσπαθούν να μεταφέρουν εκτός αγωνιστικού χώρου τον τραυματία ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως δύο φορές καταλήγει στο έδαφος.

Η Πανελλήνια Ένωση Τραυματιοφορέων, εκφράζει την αγανάκτησή της για το συμβάν, διότι, όπως αναφέρει «εξέθεσε με απαράδεκτο τρόπο το κοινωνικό έργο που προσφέρουν οι επαγγελματίες τραυματιοφορείς που εργάζονται σε όλες τις νοσοκομειακές μονάδες της χώρας», κάνει λόγο για «ομολογουμένως απαράδεκτη μεταφορά» και δηλώνει κατηγορηματικά ότι τα συγκεκριμένα άτομα δεν διατηρούν καμία σχέση με την Ένωση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Europa League: Ήττα με 1-0 για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα από την Άντερλεχτ

Champions League: «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός

FIFA: Οπισθοχώρηση Ινφαντίνο για την ιδιωτικοποίηση μεριδίων του Μουντιάλ μετά την καθολική κατακραυγή

Αντώνης Κρόμπας και Λευτέρης Ελευθερίου σε μία ξεχωριστή παράσταση στο Allwyn Game Time

Europa League: Πρόκριση για τον ΠΑΟΚ 2-0 την Ντιναμό Κιέβου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr