ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δίκαιη μοιρασιά στο «Καυτανζόγλειο», όπου Ηρακλής και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 1-1, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.
Η αλήθεια είναι ότι ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο δεν γινόταν να παιχτεί ποδόσφαιρο. Η μπάλα κόλλαγε σε πολλά σημεία του γηπέδου, λόγω της έντονης βροχόπτωσης και οι δύο ομάδες το έριξαν στα γεμίσματα.
Στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε λίγο καλύτερο ποδόσφαιρο. Η Ένωση προηγήθηκε με τον Πέκχαρτ στο 74΄, αλλά στο 79΄ ο Ζιαμπάρης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Μοντέιρο (82’ Λουκίνας), Μπουλούτ (60’ Περόνε), Ρομάνο (60’ Λεοζίνιο), Βέλλιος
ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογέτ): Μπαρόχα, Μπακάκης, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόσα (65’ Λαμπρόπουλος), Βάργκας (58’ Τζεμπούρ), Πέκχαρτ.























































