ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άγρια δολοφονία διασώστριας του ΕΚΑΒ στη Σύρο - Η συμπλοκή και η μαχαιριά
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον φόνο του Σταύρου Γεωργίου
Πρώην σύμβουλος Ερντογάν: Το Ισραήλ επιδιώκει τον διαμελισμό της Συρίας και μπλοκάρει τα F-35 για την Τουρκία
Νίκος Δένδιας: «Η χώρα έχει περάσει στη νέα εποχή, σε μια νέα πραγματικότητα»
Χανιά: Ποινική δίωξη για δωροδοκία σε ιατροδικαστή και τοξικολόγο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Ελλάδα φαίνεται πως «απαγορεύεται» να κερδίζεις εκτός έδρας, όπως πέτυχαν τα Τρίκαλα κόντρα στον Πανσερραϊκό με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της Football League.
Ένταση επικράτησε στο γήπεδο των Σερρών αμέσως μετά από το τέλος της αναμέτρησης των δύο ομάδων.
Συγκεκριμένα, μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, άνθρωποι των Τρικάλων -μεταξύ αυτών και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Χρήστος Γιαλιάς- πανηγύρισαν έξαλλα την σπουδαία εκτός έδρας νίκη, κάτι που εκνεύρισε τους οπαδούς των γηπεδούχων.
Αυτοί, κατευθύνθηκαν προς το δημοσιογραφικό «μπουθ», έσπασαν κάποια τζάμια από τα δημοσιογραφικά, ενώ έπεσαν και κάποιες… «ψιλές »με τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων.
Ωστόσο, η παρέμβαση της αστυνομίας και η παράταξή τους μπροστά από το «μπουθ», έδωσε τέλος στο συμβάν.























































