Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μπουρούσης έδωσε το φιλί της ζωής στον Ολυμπιακό – Όλα τα σενάρια για πρόκριση

Ο Μπουρούσης έδωσε το φιλί της ζωής στον Ολυμπιακό – Όλα τα σενάρια για πρόκριση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η συντριβή του Ολυμπιακού από τη Χίμκι τον απομακρύνει πολύ από το στόχο της πρόκρισης στα playoffs. Κάτι τέτοιο δεν είναι, όμως, ακόμη ανέφικτο, αλλά πλέον οι «ερυθρόλευκοι» δεν στηρίζονται στις δικές τους δυνάμεις.

Αρχικά για να μείνουν «ζωντανοί», θα έπρεπε η Λαμποράλ Κούτσα να νικήσει τη Ρεάλ στη Βιτόρια σήμερα Παρασκευή, πράγμα το οποίο και έγινε στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα στη Βιτόρια!

Με τρίποντο του Ντάβις Μπέρτανς στο φινάλε η Λαμποράλ Κούτσα επικράτησε 89-88 της Ρεάλ, εξασφάλισε πλεονέκτημα έδρας και κράτησε στο «κόλπο» τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Μπουρούσης έκανε ένα ακόμη τεράστιο ματς με 25 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 3 ασίστ και κανένα λάθος.

Με την ήττα τους αυτοί οι Μαδριλένοι έδωσαν στον Ολυμπιακό παράταση στην ελπίδα για μια εβδομάδα. Σε αυτή την περίπτωση είναι κατ’ αρχάς αναγκαίο να νικήσει την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ την επόμενη Παρασκευή, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι του Top 16 (συνεπώς θα γνωρίζει από πριν την τύχη του) κι ενώ τα άλλα παιχνίδια του ομίλου του θα έχουν γίνει την… Πέμπτη.

Ο Ολυμπιακός θέλει, κατ’ αρχάς να μην κερδίσει η Μπάμπεργκ τη Λαμποράλ Κούτσα στη Γερμανία, καθώς έχοντας δύο ήττες από την ομάδα του Τρινκιέρι θα μειονεκτεί σε κάθε ισοβαθμία. Υπό αυτή την προϋπόθεση, θα περιμένει νίκη της Ζαλγκίρις επί της Μπαρτσελόνα και νίκη της Ρεάλ επί της Χίμκι, προκειμένου να προκύψει τετραπλή ισοβαθμία με Ρεάλ, Χίμκι, Μπαρτσελόνα και τον ίδιο. Σε αυτή την περίπτωση σε τετραπλή ισοβαθμία προκρίνεται μαζί με την Μπαρτσελόνα.

Ο άλλος τρόπος για να περάσει ο Ολυμπιακός, είναι-πέραν φυσικά της νίκης του επί της ΤΣΣΚΑ και της ήττας της Μπάμπεργκ από τη Λαμποράλ-να χάσει η ομάδα του Ιτούδη την Παρασκευή από τη Ζαλγκίρις στη Μόσχα (!) και να νικήσουν η Ρεάλ τη Χίμκι και η Ζαλγκίρις την Μπαρτσελόνα την τελευταία αγωνιστική. Τότε ο Ολυμπιακός περνά και πάλι στην τετραπλή ισοβαθμία, ως τέταρτος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ολυμπιακός: Τεράστια νίκη με ανατροπή 74-69 την Παρτιζάν στο Βελιγράδι

Ολυμπιακός: Νίκησε 80-64 τη Βιλερμπάν και παρέμεινε σε τροχιά εξάδας

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 89-76 τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και βρέθηκε στην τρίτη θέση

Ολυμπιακός: Δεν τα κατάφερε στην Πόλη – Έχασε 85-72 από την Ανατολού Εφές

Τι σημαίνουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι μεγάλες προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr