ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει την πλάκα του και η Ρεάλ καλπάζει (βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε το όπλο του και καθάρισε τη Βόλφσμπουργκ με 3-0, πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ της αναμέτρησης. Έτσι οδήγησε τη Ρεάλ στα ημιτελικά του Champions League.

Δεν είναι πως είδαμε μαζεμένες πολλές ευκαιρίες, όμως είναι τέτοια η ποιότητα της Ρεάλ που μπορεί να σε «σκοτώσει» και χωρίς αυτές. Μέσα σε δυο λεπτά, ο Κριστιάνο τελείωσε δυο μπαλιές από Καρβαχάλ και Κρος με πλασέ και κεφαλιά για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα από το 16’. Η άμυνα της Βόλφσμπουργκ πήρε απροβίβαστο βαθμό στις δυο φάσεις, όμως στη συνέχεια οι Γερμανοί έδειξαν να συνέρχονται και μπόρεσαν να ηρεμήσουν τον αγώνα.

Στο 32’ έχασαν τον πιο ποιοτικό τους παίκτη μιας και ο Ντράξλερ αποχώρησε τραυματίας, όμως ήταν αυτοί που στη συνέχεια είχαν τη μεγάλη φάση με τον Ενρίκε στο 37’ να είναι μόνος στην περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ σωστά. Το ημίχρονο τελείωσε με μια καλή προσπάθεια του Μπενζεμά χωρίς αποτέλεσμα.

Η Ρεάλ μπήκε για να κυνηγήσει το τρίτο γκολ και πίεζε με κάποια κόρνερ, με ένα εξ αυτών να της φέρνει μια απίστευτη ευκαιρία στο 66’ με την κεφαλιά του Ράμος να βρίσκει στο δοκάρι και μετά να προσγειώνεται στα χέρια του Μπενάλιο που κατάφερε να την κρατήσει πριν περάσει τη γραμμή. Ο Χέκινγκ είδε όμως και τον Ενρίκε να αποχωρεί τραυματίας και οι επιλογές του μπροστά μειώθηκαν.

Τελικά, η λύση δόθηκε από τον Κριστιάνο και πάλι στο 77’ όταν με εκτέλεση φάουλ αυτή τη φορά έκανε χατ τρικ και έδωσε σκορ πρόκρισης στην ομάδα του. Η Βόλφσμπουργκ πια έπρεπε να βγει μπροστά, μα δεν μπόρεσε να φτιάξει έστω μια ευκαιρία για να ξαναμπεί στο παιχνίδι και αν δεν ήταν ο Μπενάλιο θα δεχόταν κι άλλα γκολ.

Ρεάλ Μ. (Ζιντάν): Νάβας, Πέπε, Ράμος, Ρονάλτο, Κρόος, Μπενζεμά(84’ Χεσέ), Μπέιλ, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Καρβαχάλ, Μόντριτς(90+2’ Βάσκεθ)

Βόλφσμπουργκ (Χέκινγκ): Μπενάλιο, Βιερίνια, Νάλντο, Ντάντε, Ροντρίγκες, Λουίζ Γκουστάβο, Γκιλαβογκί(80’ Ντοστ), Άρνολντ, Ενρίκε(72’ Καλιγκούρι), Ντράξλερ(32’ Κρούσε), Σούρλε

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Champions League: «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός

FIFA: Οπισθοχώρηση Ινφαντίνο για την ιδιωτικοποίηση μεριδίων του Μουντιάλ μετά την καθολική κατακραυγή

Αντώνης Κρόμπας και Λευτέρης Ελευθερίου σε μία ξεχωριστή παράσταση στο Allwyn Game Time

Europa League: Πρόκριση για τον ΠΑΟΚ 2-0 την Ντιναμό Κιέβου

Conference League: Ο Παναθηναϊκός πήρε το «εισιτήριο» για τον Γ΄ προκριματικό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr