ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Champions League, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μάντσεστερ Σίτι, Ποδόσφαιρο, Ρεάλ Μαδρίτης,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία
Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται...»
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο δεύτερο ημιτελικό του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι.
Ο Πορτογάλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν αγωνίστηκε στα τρία τελευταία ματς των «μερένγκες», συμπεριλαμβανομένης και της πρώτης αναμέτρησης με τους «πολίτες» στο «Ετιχαντ». Εδώ και δύο εβδομάδες κάνει «αγώνα δρόμου» για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον οπίσθιο μηριαίο και όπως ενημέρωσε την Κυριακή ο σύλλογος, ο Ρονάλντο ξεκίνησε να γυμνάζεται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.
Το ερωτηματικό που υπήρχε για το αν θα προλάβαινε τη ρεβάνς με τους Άγγλους, το βράδυ της προσεχούς Τετάρτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» απαντήθηκε με τη σημερινή ανακοίνωση των «μερένγκες» και ο Ζινεντίν Ζιντάν υπολογίζει κανονικά τον CR7 για το ματς που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα εξασφαλίσει το δεύτερο χρονικά «εισιτήριο» για το μεγάλο τελικό του Μιλάνου.























































