ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ακόμα γελούν οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι με το πέναλτι που εκτελέστηκε στον προημιτελικό Αργεντινή-Βενεζουέλα για το Κόπα Αμέρικα.
Ο Λουίς Μανουέλ Σέιχας της Βενεζουέλας θέλησε στον αγώνα εναντίον της Αργεντινής να εκτελέσει το πέναλτι α λα Πανένκα αλλά τελικά κατάφερε να γίνει …viral.
Ο Βενεζουελάνος ήρθε να προστεθεί στη λίστα των παικτών που επιχείρησαν την συγκεκριμένη εκτέλεση πέναλτι και τελικά μάλλον δεν δικαιώθηκαν.
Ο Σέιχας έκλεψε την παράσταση προσπαθώντας να μειώσει το σκορ για την ομάδα του στον προημιτελικό με τους Αργεντίνους, καθώς ο αντίπαλος τερματοφύλακας απλώς έμεινε στη θέση του και μπλόκαρε τη μπάλα.























































