Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Στρατηγική επιλογή του ΟΠΑΠ η περαιτέρω δραστηριοποίηση του στην Ελλάδα”

“Στρατηγική επιλογή του ΟΠΑΠ η περαιτέρω δραστηριοποίηση του στην Ελλάδα”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καμίλ Ζίγκλερ, ΟΠΑΠ,

Το μήνυμα ότι ο ΟΠΑΠ διαθέτει εξαιρετικά μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης στην ελληνική αγορά έστειλε ο επικεφαλής του Οργανισμού Καμίλ Ζίγκλερ, μιλώντας στην έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας.

Ξεκαθάρισε πως στρατηγική επιλογή του ΟΠΑΠ είναι η περαιτέρω ενίσχυση της δραστηριότητας της εταιρείας στην Ελλάδα. “Έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε, ο ΟΠΑΠ διαθέτει μεγάλη προοπτική για την ανάπτυξη της δραστηριότητάς του στην αγορά”, τόνισε ο Καμίλ Ζίγκλερ.

Στη ΓΣ, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, η αλλαγή έδρας του ΟΠΑΠ , η αύξηση των μελών του ΔΣ και η διανομή συμπληρωματικού μερίσματος.

Ως προς την αλλαγή έδρας, μετά από 13 χρόνια και από τη Λεωφόρο Κηφισού στη Λεωφόρο Αθηνών, σε ιδιόκτητα κτίρια, ο κ. Ζίγκλερ σημείωσε πως θα προκύψουν σημαντικά οφέλη από την εξοικονόμηση κόστους .

Όπως ανέφερε, σχεδόν το μισό προσωπικό της εταιρείας έχει ήδη μεταφερθεί στο νέο κτίριο, με τη μεταφορά του συνόλου των εργαζομένων να ολοκληρώνεται μέχρι το τέλος Ιουνίου – αρχές Ιουλίου.

Σήμερα ο ΟΠΑΠ πληρώνει ετησίως ενοίκια αξίας 2,3 εκατ.ευρώ. Το νέο κτίριο βρίσκεται δίπλα στο Χρηματιστήριο Αθηνών, έχει οκτώ ορόφους και συνολική επιφανεία 12.224 τ.μ., με 243 θέσεις στάθμευσης. Το ακίνητο αγοράστηκε το 2015 από τον ΟΠΑΠ έναντι 13 εκατ ευρώ.

Αναφορικά με τη διανομή συμπληρωματικού μερίσματος (0,57 ευρώ ανά μετοχή), υπογράμμισε πως η κίνηση αυτή είναι σε συνάρτηση με την πολιτική της εταιρείας να διανέμει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό της κερδοφορίας της στους μετόχους.

Τέλος, αφού καλωσόρισε τον κ. ως το νέο CEO Ντάμιαν Κόουπ, της εταιρείας (η θητεία του ξεκινά επισήμως την 1η Ιουλίου 2016), εκτίμησε πως η προσθήκη του στη διοικητική ομάδα θα αναβαθμίσει τον Οργανισμό, καθώς στο management team προστίθεται ένα στέλεχος με μεγάλη διεθνή εμπειρία.

Όλα τα θέματα της ΓΣ υπερψηφίστηκαν με αυξημένη πλειοψηφία. Ως ημερομηνία αποκοπής για το μέρισμα ορίστηκε η 23η/6ου/2016. Αντίστοιχα, ως ημερομηνία καταγραφής πληρωμής των δικαιούχων η 24η/6ου/2016, και ως ημερομηνία πληρωμής η 29η/6ου/2016.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μαρίνα Σάττι: Το «Ζάρι» challenge στο ΟΠΑΠ Game Time – Τι ομάδα είναι (βίντεο)

Το Eurojackpot μοιράζει την Τρίτη 120 εκατ. ευρώ – Στις 21.15 η κλήρωση για το μέγιστο ποσό του παιχνιδιού και το μεγαλύτερο έπαθλο όλων των εποχών στην Ελλάδα

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού το όνομά μου» (βίντεο)

Γιγαντιαίο έπαθλο ύψους 120 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης – Το μεγαλύτερο έπαθλο που έχουν διεκδικήσει ποτέ οι Έλληνες

Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr