Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

H “Ιπποδρομίες ΑΕ” τιμά τους αναβάτες θρύλους του ελληνικού ιπποδρόμου

H “Ιπποδρομίες ΑΕ” τιμά τους αναβάτες θρύλους  του ελληνικού ιπποδρόμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιππόδρομος, Καμίλ Ζίγκλερ, ΟΠΑΠ,

Σε μια μοναδική εκδήλωση στα χρονικά των ελληνικών ιπποδρομιών, η εταιρεία Ιπποδρομίες ΑΕ τίμησε τους αναβάτες θρύλους του ελληνικού ιπποδρόμου, οι οποίοι διαμόρφωσαν την ιστορία του αθλήματος στη χώρα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμη η ιπποδρομιακή κοινότητα και πλήθος φιλίππων.

Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη τους συνεισφορά, η διοίκηση της Ιπποδρομίες ΑΕ βράβευσε τους αναβάτες Βαγγέλη Κεράτσα, Μαρίνο Σαντοριναίο, Θανάση Σωτηρόπουλο και τον πολυνίκη του 2015, Παναγιώτη Δημητσάνη.

29-6-2016 - Ιππόδρομος - Aναβάτες Β. Κεράτσας, Μ. Σαντοριναίος, Π. Δημητσάνης, Σ. Μπάκος

Στην εισαγωγική ομιλία, ο πρώτος Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΠ και πρώτος Αντιπρόεδρος της Ιπποδρομίες ΑΕ, κ. Σπύρος Φωκάς, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Πρόκειται για μία ιδιαίτερη ημέρα για εμάς, καθώς αναγνωρίζουμε την προσφορά και τιμούμε ένα πολύ σημαντικό μέλος της ιπποδρομιακής κοινότητας, τους αναβάτες, τους πρωταγωνιστές των ελληνικών ιπποδρομιών. Στο πρόσωπό αυτών που βραβεύουμε σήμερα αναγνωρίζουμε και τιμάμε όλους τους αναβάτες και την τεράστια συνεισφορά τους. Μετά την ανάληψή των ιπποδρομιών από τον Όμιλο του ΟΠΑΠ και την εταιρεία Ιπποδρομίες, μία νέα εποχή, ένα νέο κεφάλαιο έχει ξεκινήσει για τον χώρο των ιπποδρομιών. Είμαστε εδώ γιατί πιστεύουμε στις ελληνικές ιπποδρομίες και τις προοπτικές ανάπτυξής τους».

29-6-2016 - Ιππόδρομος - Γενική φωτογραφία εκδήλωσης

Ο γενικός διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας του ΟΠΑΠ και δεύτερος Αντιπρόεδρος της Ιπποδρομίες ΑΕ, κ. Οδυσσέας Χριστοφόρου, τόνισε: «Η σημερινή μέρα είναι μόνο η αρχή μιας σειράς δράσεων που προγραμματίζει η εταιρία για να αναδείξουμε τις ελληνικές ιπποδρομίες, οι οποίες θα ανακτήσουν τη χαμένη τους αίγλη. Είναι ένα στοίχημα που έχουμε πάρει όλοι μαζί και θα το κερδίσουμε».

29-6-2016 - Ιππόδρομος - Γ. Βαρδινογιάννης, Πρόεδρος ΦΕΕ - Π. Δημητσάνης,Αναβάτης

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Φιλίππου Ενώσεως κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο οποίος αναγνώρισε το έργο που έχει γίνει μέχρι στιγμής από τις Ιπποδρομίες ΑΕ και βράβευσε τον πολυνίκη αναβάτη του 2015, Παναγιώτη Δημητσάνη.

29-6-2016 - Ιππόδρομος - Εκπρόσωπος Π. Λιάκου, Αναβάτη - K. Ζίγκλερ, Πρόεδρος ΟΠΑΠ

Από την μεριά των αναβατών ο «στρατηγός» κ. Βαγγέλης Κεράτσας είπε: «Η σημερινή εκδήλωση ήταν κάτι σπάνιο, πρώτη φορά έγινε αυτό. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει και εύχομαι εκδηλώσεις όπως η σημερινή να συνεχιστούν στο μέλλον».

Ο κ. Μαρίνος Σαντοριναίος επεσήμανε: «Είμαι φοβερά συγκινημένος για την βράβευση των παλαιμάχων και την παρουσία παλιών συναδέλφων μας που είχαμε χαθεί. Είναι μία φοβερή προσπάθεια και ελπίζω να έχει συνέχεια».

29-6-2016 - Ιππόδρομος - Μ. Σαντοριναίος, Αναβάτης - Ο. Χριστοφόρου, Β' Αντιπροέδρος Ιπποδρομίες ΑΕ (1)

Ο κ. Παναγιώτης Δημητσάνης δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλo τον κόσμο που αγαπάει τις ελληνικές ιπποδρομίες. Ελπίζω να συνεχίσω να καβαλάω και να μεγαλώσω τις επιτυχίες μου και οι επόμενοι να καταφέρουν να ξεπεράσουν τα δικά μου κατορθώματα».

Ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Αναβατών κ. Νίκος Κατσαλής που παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους του Θανάση Σωτηρόπουλου ανέφερε: «θα ήθελα να πω, εκ μέρους όλων των αναβατών, ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις Ιπποδρομίες για την βοήθεια που έχουν προσφέρει μέχρι τώρα και πιστεύω πως η συνεργασία που έχουμε για το καλό του χώρου να συνεχιστεί».

Πρωτοβουλία στήριξης αναβατών με αναπηρία

Ολοκληρώνοντας τη βράβευση των εμβληματικών μορφών των ελληνικών ιπποδρομιών, η εταιρεία Ιπποδρομίες ΑΕ ανακοίνωσε τη στήριξή της προς τους αναβάτες με αναπηρία, η οποία αποτελεί πρωτοβουλία του Προέδρου του ΟΠΑΠ και της Ιπποδρομίες ΑΕ, κ. Καμίλ Ζίγκλερ.

29-6-2016 - Ιππόδρομος - Σ. Φωκάς Α' Αντιπρόεδρος Ιπποδρομίες Α.Ε -Π. Δημητσάνης, Αναβάτης

Ανακοινώνοντας την ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία της εταιρείας, ο κ. Καμίλ Ζίγκλερ, τόνισε:
«Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για όλους εμάς στην εταιρεία Ιπποδρομίες και, προσωπικά, είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω τόσο σπουδαίους αναβάτες να τιμώνται για όσα έχουν καταφέρει και για όσα έχουν προσφέρει στο άθλημα των ιπποδρομιών στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τις ιπποδρομίες παρουσιάσαμε το όραμά μας: να αναβιώσουμε τις ελληνικές ιπποδρομίες και να τους δώσουμε το κύρος που τους αξίζει. Όλες μας οι προσπάθειες είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

Εδώ, σήμερα, τιμάμε τις σημαντικές μορφές του ελληνικού ιπποδρόμου και στεκόμαστε στο πλευρό δύο αναβατών: του Σταμάτη Μπάκου και του Παναγιώτη Λιάκου.

29-6-2016 - Ιππόδρομος - Χ. Θεοδωράκης, Ιδιοκτήτης - Γ.Γ. Συνδέσμου Αναβατών - Ν. Κατσαλής για τον κ. Σωτηρόπουλο - Αναβάτη

Δυστυχώς, εκτός από τις ένδοξες στιγμές και τους θριάμβους, υπάρχουν και άτυχες στιγμές. Ατυχήματα, που καμιά φορά οδηγούν σε σοβαρούς τραυματισμούς ή ακόμα και σε αναπηρία. Και η σημερινή οικονομική κρίση δημιουργεί ένα επιπλέον βάρος, κάνοντας τις συνθήκες διαβίωσης ακόμα χειρότερες μέρα με τη μέρα.

Ως μέλος της Ιπποδρομίες, ως μέλος του ΟΠΑΠ, με περηφάνια σας ανακοινώνω την πρωτοβουλία μας να στηρίξουμε αυτούς τους δύο αναβάτες με αναπηρία. Στόχος μας ήταν να βρούμε μια βιώσιμη λύση, η οποία θα βοηθήσει τη ζωή τους σε βάθος χρόνου.

Έτσι, δημιουργήσαμε έναν ειδικό λογαριασμό, τον οποίο συνδέσαμε με την ιπποδρομιακή δραστηριότητα του Μαρκοπούλου. Για κάθε ιπποδρομία που γίνεται εδώ, ένα ποσό θα κατατίθεται σε αυτόν το λογαριασμό. Στο τέλος κάθε μήνα, μέρος των χρημάτων θα δίνεται στους δύο αναβάτες».

29-6-2016 - Ιππόδρομος Σ. Μπάκος, Αναβάτης - K. Ζίγκλερ, Πρόεδρος ΟΠΑΠ

Όπως ανακοινώθηκε, ο ειδικός αυτός λογαριασμός είναι ανοικτός σε όποιον επιθυμεί να συνεισφέρει.
Ο κ. Καμίλ Ζίγκλερ βράβευσε τον αναβάτη Σταμάτη Μπάκο και παρέδωσε το βραβείο στην εκπρόσωπο του Παναγιώτη Λιάκου. Ο κ. Σταμάτης Μπάκος συγκινημένος ανέφερε: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε. Θα ήθελα να ευχηθώ καλές επιτυχίες. Υγεία πάνω από όλα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Eurojackpot: Στις 21.15 η μεγάλη κλήρωση για το έπαθλο των 37 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Διαθέσιμοι οι λαχνοί της νέας έκδοσης του Εθνικού Λαχείου με εγγυημένο έπαθλο 1 εκατ. ευρώ – Στις 27 Μαρτίου η πρώτη κλήρωση

Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ κάθε εβδομάδα στο opaponline.gr – Εννέα νικητές κέρδισαν ήδη ταξιδιωτικές δωροεπιταγές*

Ο «παγκόσμιος» Απόστολος Χρήστου αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ μαζί με τον αδερφό του (βίντεο)

Το Eurojackpot κληρώνει απόψε 21 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων ως τις 19:00 αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr