ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνική Νέων Ανδρών Ελλάδος, Μπάσκετ,


















































Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Εθνική Νέων προήχθη στην Α΄ κατηγορία της Ευρώπης, μετά τη νίκη με 73-67 επί της Κροατίας στον «μικρό τελικό» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας.
Για να φτάσει στην επιτυχία και την άνοδο στην «ελίτ» του ευρωπαϊκού μπάσκετ, η ελληνική ομάδα χρειάστηκε να κάνει μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, αφού στο πρώτο μισό του αγώνα έχανε με 15 πόντους (26-41).
Όταν όμως οι διεθνείς αποφάσισαν να παίξουν και άμυνα όλα έγιναν εύκολα. Με ένα απίστευτο επιμέρους σκορ 32-8 στο τρίτο δεκάλεπτο η Ελλάδα πέρασε με 58-49 στο 30΄ και κράτησε το προβάδισμα ως τη νίκη.
Υπέρτεροι από τα παιδιά του Ηλία Παπαθεοδώρου ήταν οι Τολιόπουλος με 17 πόντους, Χαραλαμπόπουλος με 16 και Σταμάτης με 12, ενώ για τους Κροάτες ο Μαζάλιν (30 πόντοι) πήγε να κάνει τη «ζημιά» μόνος του.























































