ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βούλα Παπαχρήστου, Βραζιλία, Εθνική Ελλάδος, Κατερίνα Στεφανίδη, Λευτέρης Πετρούνιας, Ολυμπιακοί Αγώνες, Ρίο Ντε Τζανέιρο, Σπύρος Γιαννιώτης,


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πέντε μετάλλια εκτιμά ότι θα είναι η συγκομιδή για τα ελληνικά χρώματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press.
Το ειδησεογραφικό πρακτορείο γνωστοποίησε σήμερα τις προβλέψεις των συντακτών του για τη διοργάνωση που ξεκινά την Παρασκευή, με την τελετή έναρξης, στη βραζιλιάνικη μεγαλούπολη.
Με βάση τις εκτιμήσεις του, λοιπόν, η Ελλάδα θα κατακτήσει πέντε μετάλλια, από τα οποία τα δύο θα είναι χρυσά και θα τα κρεμάσουν στο στήθος τους οι Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους (γυμναστική) και Σπύρος Γιαννιώτης στα 10.000 μέτρα ανοιχτής θάλασσας.
Από εκεί και ύστερα, εκτιμάται ότι χάλκινα μετάλλια θα κατακτήσουν η Κατερίνα Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ, η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν και η Άννα Κορακάκη στη σκοποβολή.























































