Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρίο 2016: Την Τετάρτη στα σίγουρα η ιστιοπλοΐα μας δίνει μετάλλιο

Ρίο 2016: Την Τετάρτη στα σίγουρα η ιστιοπλοΐα μας δίνει μετάλλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ιστιοπλοΐα ετοιμάζεται να χαρίσει στην Ελλάδα το πέμπτο της μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, αύριο Τετάρτη με τους Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή.

Οι ιστιοπλόοι μας ήδη εξασφάλισαν στα 470 μία θέση στο βάθρο, η οποία θα ξεκαθαρίσει αύριο Τετάρτη όταν και θα διεξαχθεί η medal race (20:05).

Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε στη δεύτερη θέση της 10ης ιστιοδρομίας, στην Ολυμπιακή Ρεγκάτα, ανέβηκε στη 2η θέση της γενικής κατάταξης και οι 29 βαθμοί ποινής που τους χωρίζουν από το τέταρτο πλήρωμα (38β.π. έχουν οι Έλληνες, 67β.π. οι 4οι Αμερικανοί) τους δίνουν στα σίγουρα ένα μετάλλιο.

Στις τελευταίες τρεις ιστιοδρομίες (8η, 9η, 10η) της Τρίτης το ελληνικό πλήρωμα κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις 6 βαθμούς ποινής, συγκομιδή που το βοήθησε να «σκαρφαλώσει» στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης πάνω από τους τρίτους Μάθιου Μπέλτσερ και Γουίλ Ράιαν (Αυστραλία) και να αυξήσει στους 29 βαθμούς ποινής τη διαφορά του, η οποία δεν καλύπτεται, από το τέταρτο πλήρωμα (Στιούαρτ ΜακΝέι/Ντέιβ Χιουζ, ΗΠΑ).

Πλέον, οι Μάντης και Καγιαλής θα ριχθούν στην medal race όπου μπορούν να διεκδικήσουν ακόμη και το χρυσό μετάλλιο (έχουν σίγουρο το χάλκινο), στόχος που δύσκολα όμως μπορεί να επιτευχθεί, καθώς για να γίνει πραγματικότητα θα πρέπει να τερματίσουν το λιγότερο έξι θέσεις μπροστά από τους Κροάτες Σίμε Φάντελα και Ιγκόρ Μάρενιτς και μία από τους Αυστραλούς Μάθιου Μπέλτσερ και Γουίλ Ράιαν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο «παγκόσμιος» Απόστολος Χρήστου αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ μαζί με τον αδερφό του (βίντεο)

Σκωτικός Τύπος: Το Ύπατο Συμβούλιο δια την Ελλάδα επαναδιαβεβαίωσε σχέσεις με τα Ύπατα Βραζιλίας και Αργεντινής – Ύπατοι από Κεντρική και Νότια Αμερική στην Αθήνα

DW: Θα αποκλειστεί το Ισραήλ από αθλητικές διοργανώσεις; – Ισραήλ και Ρωσία: Δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Βραζιλία: Άντρας σκότωσε την influencer σύζυγό του και πέταξε το πτώμα της έξω από το σπίτι των γονιών της

Δυναμώνει η BRICS – Ποιες νέες χώρες μπαίνουν στην «ομάδα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr