Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρίο 2016: Πήραμε και το 8ο – “Χάλκινοι” Μάντης-Καγιαλής

Ρίο 2016: Πήραμε και το 8ο – “Χάλκινοι” Μάντης-Καγιαλής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το όγδοο μετάλλιο στην ιστορία της ελληνικής ιστιοπλοΐας σε Ολυμπιακούς Αγώνες “Ρίο 2016” και το δεύτερο στα 470, μετά το χρυσό που είχαν κατακτήσει οι Σοφία Μπεκατώρου και Αιμιλία Τσουλφά στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, πανηγύρισαν στο Ρίο οι «χάλκινοι» Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, με την ολοκλήρωση της medal race στα 470 Ανδρών (κατέλαβαν τη 10η θέση).

Επίσης, η ελληνική ιστιοπλοΐα επιστρέφει και πάλι στο βάθρο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά την… παύση το 2012 στο Λονδίνο, καθώς τελευταίο ήταν το χάλκινο το 2008 στο Yngling (Σοφία Μπεκατώρου, Σοφία Παπαδοπούλου, Βιργινία Κραβαριώτη).

Το χρυσό μετάλλιο, το οποίο ήταν και το «παρθενικό» τους σε Ολυμπιακούς Αγώνες, πέρασαν στο λαιμό τους οι Κροάτες, Σίμε Φαντέλα και Ιγκόρ Μάρενιτς, ενώ το ασημένιο κατέκτησαν οι Αυστραλοί Μάθιου Μπέλτσερ και Γουίλ Ράιαν

Σταύρος Κοντονής: «Είμαστε περήφανοι»

Μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τους Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Το 5ο μετάλλιο χάρισαν απόψε στην Ελλάδα οι Παναγιώτης Μάντης ? Παύλος Καγιαλής στην κατηγορία των 470 της ιστιοπλοΐας των ανδρών, γράφοντας με τη σειρά τους τη δική τους χρυσή σελίδα στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το ελληνικό πλήρωμα συνέχισε τη μεγάλη παράδοση που έχει η χώρα μας στο απαιτητικό και επίπονο άθλημα της ιστιοπλοΐας, που διαχρονικά μας χαρίζει μεγάλες συγκινήσεις, επιβεβαιώνοντας την αγάπη του λαού μας για τη θάλασσα και τα θαλάσσια αθλήματα.

Οι Έλληνες αθλητές της ιστιοπλοΐας διακρίθηκαν στο Ρίο δίνοντας ηχηρό μήνυμα σε ολόκληρο τον κόσμο πως η Ελλάδα ανθίσταται στις δυσκολίες με επιμονή, αφοσίωση και σκληρή δουλειά.

Είμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες τους αλλά και για τις απλές συμμετοχές τους, καθώς όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής μας εκπροσωπούν επάξια.

Θερμά συγχαρητήρια στους ιστιοπλόους μας, τους προπονητές τους και την ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για την τεράστια επιτυχία τους».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο «παγκόσμιος» Απόστολος Χρήστου αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ μαζί με τον αδερφό του (βίντεο)

Σκωτικός Τύπος: Το Ύπατο Συμβούλιο δια την Ελλάδα επαναδιαβεβαίωσε σχέσεις με τα Ύπατα Βραζιλίας και Αργεντινής – Ύπατοι από Κεντρική και Νότια Αμερική στην Αθήνα

DW: Θα αποκλειστεί το Ισραήλ από αθλητικές διοργανώσεις; – Ισραήλ και Ρωσία: Δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Βραζιλία: Άντρας σκότωσε την influencer σύζυγό του και πέταξε το πτώμα της έξω από το σπίτι των γονιών της

Δυναμώνει η BRICS – Ποιες νέες χώρες μπαίνουν στην «ομάδα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr