Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαβάστε πώς η Στεφανίδη αποστόμωσε τη Ρωσίδα Ισινμπάγεβα!

Διαβάστε πώς η Στεφανίδη αποστόμωσε τη Ρωσίδα Ισινμπάγεβα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ειδησεογραφικά πρακτορεία, ιστοσελίδες αλλά και εφημερίδες μέσω των διαδικτυακών εκδόσεών τους εγκωμίασαν τη «χρυσή» νικήτρια του Ρίο στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια έδωσε στην Ελλάδα το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο στίβο ύστερα από 12 χρόνια και συγκεκριμένα μετά το 2004 και τους Αγώνες της Αθήνας.

Στις αναφορές τους, πάντως, κάποια από τα διεθνή ΜΜΕ δεν παρέλειψαν να σημειώσουν την απουσία της «τσαρίνας» του αγωνίσματος, Γελένα Ισινμπάγεβα, λόγω του αποκλεισμού της ρωσικής ομάδας στίβου για τη γνωστή υπόθεση ντόπινγκ.

Το Reuters ανέφερε ότι ο τελικός στο επί κοντώ διεξήχθη λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της δις Ολυμπιονίκου ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση, την οποία συμπλήρωσε με τη δήλωση πως «όποια και να κερδίσει το μετάλλιο δεν θα είναι ένα σωστό χρυσό μετάλλιο», εννοώντας την απουσία της.

«Κάθε αθλητής θα ήθελε να είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να έχει την ευκαιρία να νικήσει. Τα πράγματα είναι όπως είναι και δεν είχαμε να κάνουμε τίποτα με αυτό. Εγώ είμαι στην ευχάριστη θέση να κάνω τη χώρα μου υπερήφανη», απάντησε η Στεφανίδη σε ερώτηση του ίδιου μέσου, αναφορικά με τη δήλωση της Ισινμπάγεβα.

Σε ανάλογο ύφος και η απάντηση της «ασημένιας» Σάντι Μόρις, που δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τη δήλωση της Ρωσίδας ασεβή.

«Τα σχόλιά της ήταν άσεβή και άσχημα για τους ανθρώπους που ήταν εκεί έξω απόψε. Είναι κάποια που παρακολουθούσα ολόκληρη τη ζωή μου και είναι απογοητευτικό να ακούω τέτοια πράγματα», υπογράμμισε η 24χρονη Αμερικανίδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο «παγκόσμιος» Απόστολος Χρήστου αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ μαζί με τον αδερφό του (βίντεο)

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: «Χάλκινος» ο Καραλής στη Γλασκώβη – «Πέταξε» στα 5,85 μέτρα

DW: Θα αποκλειστεί το Ισραήλ από αθλητικές διοργανώσεις; – Ισραήλ και Ρωσία: Δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Ασημένιος ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο (βίντεο)

Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Τεντόγλου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr