ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο) 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο ρυθμό του “Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα” οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ταξιδεύοντας για την Φλωρεντία, όπου η ομάδα τους σημείωσε μεγάλη νίκη, τραγούδησαν ένα… απίστευτο σύνθημα που μπλέκει την ομάδα τους, το Grexit, την Μέρκελ ακόμα και τον ξεχασμένο Σαρκοζί!
Το απίστευτο σύνθημα των ΠΑΟΚτσήδων, πάει κάπως έτσι: «ΠΑΟΚάρα μου για σένα έχω τρελαθεί, δεν με νοιάζει ούτε η χρεοκοπία, στα π@@@@α μου η Μέρκελ και ο Σαρκοζί, εγώ θα ‘ρθω να σε δω στην Ιταλία, κι όταν πτωχεύσουμε σε λίγα χρόνια κι όταν πληρώνουμε ξανά με τις δραχμές, θα ταξιδεύουμε μέσα στα χιόνι, όσο υπάρχεις θα υπάρχουν εκδρομές.























































