ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ιράν βομβαρδίζει στα ψέματα την Τουρκία - Μια κουτοπόνηρη επιχείρηση «ψευδούς σημαίας»
Εντοπίστηκε η χαμένη πόλη του Μ. Αλεξάνδρου στο Ιράκ μετά από σχεδόν 2.000 χρόνια (βίντεο)
Στο Αμερικανικό Κογκρέσο τα τουρκικά F-16 στα κατεχόμενα της Κύπρου μετά την παρέμβαση Φαραντούρη
Οι ΗΠΑ στέλνουν 5.000 πεζοναύτες και πολεμικά πλοία στη Μέση Ανατολή
Αθήνα: Συνελήφθη αστυνομικός για επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονία από αμέλεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, ξυλοκόπησαν τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη, Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς.
Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με τη φανέλα του Εργοτέλη, ο ποδοσφαιριστής πήγε στην Σερβία για μίνι διακοπές.
Το βράδυ της Παρασκευής 9 Μαΐου, επισκέφθηκε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης για να περάσει λίγο ευχάριστα το βράδυ του με φίλους του.
Ωστόσο, ο 30χρονος γκολκίπερ όταν πήγε στην τουαλέτα, δεν προνόησε να τον συνοδεύσει ο σωματοφύλακάς του, που είναι πάντα μαζί του, με αποτέλεσμα να βρεθεί αντιμέτωπος με αγριεμένους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου.
Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει και η λογομαχία κατέληξε σε ξύλο. Ο Σέρβος τερματοφύλακας έφυγε από το μαγαζί με πρησμένο μάτι και πρόβλημα στο σαγόνι.
Ο διεθνής άσος, μετέβη και σε ιδιωτική κλινική για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αφού τα τραύματα που αποκόμισε ήταν σοβαρά και χρήζαν περίθαλψης.
Να αναφέρουμε ότι, ο Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς, αποτελεί persona non grata στον Ερυθρό Αστέρα, αφού μετά από 5 χρόνια στην ομάδα, αποφάσισε να πάρει μεταγραφή για την μισητή Παρτιζάν.























































