Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το μπιτς χάντμπολ αλλάζει

Το μπιτς χάντμπολ αλλάζει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μπιτς Χάντμπολ,

Έπειτα από τη σύμφωνη γνώμη της ΟΧΕ η Επιτροπή Μπιτς Χάντμπολ αποφάσισε να προβεί σε μία σειρά από ριζικές αλλαγές για την καλύτερη διεξαγωγή, ανάπτυξη και προβολή του αθλήματος στην Ελλάδα.

Έτσι, Φέτος θα διεξαχθεί το 15ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα έχει τον αριθμό- ρεκόρ για το άθλημα των 8 τουρνουά μαζί με την τελική φάση.

Τα τουρνουά που έχουν προγραμματιστεί είναι τα ακόλουθα:

Avant Garde Test Event (26-28 Μαΐου, Καρδία Θεσσαλονίκης)

Beach Handball Ναουμίδης (6-8 Ιουνίου, Λίμνη Βεγορίτιδα Αμύνταιο)

Circus Tournament (13-15 Ιουνίου, Κορινός Πιερίας)

Αλεξανδρούπολη Beach Handball 2014 (27-29 Ιουνίου, Αλεξανδρούπολη)

Loutsa 2014 Preveza Beach Handball (3-6 Ιουλίου, Λούτσα Πρέβεζας)

Βέροια 2014 (11-13 Ιουλίου, Βέροια)

Potami Art Festival 2014 Beach Handball (17-20 Ιουλίου, Άρτα)

Τελική φάση (26-27 Ιουλίου σε τόπο που θα ανακοινωθεί)

Για πρώτη φορά θα διεξαχθούν τουρνουά Μπιτς Χάντμπολ στην πόλη της Βέροιας και στον Κορινό Πιερίας. Επίσης, για πρώτη φορά το πρωτάθλημα θα είναι διασυλλογικό με συμμετοχή των σωματείων- μελών της ΟΧΕ. Επιτρέπεται η συμμετοχή ανεξάρτητων ομάδων, αλλά χωρίς να έχουν δικαίωμα βαθμολόγησης και διεκδίκησης τροπαίων.

Οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στο 15ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα θα πρέπει να είναι ενεργοί την περίοδο 2013-2014 ή να έχουν εγγραφεί στο μητρώο αθλητών της ΟΧΕ. Οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να αλλάζουν παίκτες κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος, όχι όμως και κατά την διάρκεια του εκάστοτε τουρνουά.

Ο Α.Σ. ΚΥΚΛΩΠΕΣ Αλεξανδρούπολης καταγράφεται ιστορικώς ως το πρώτο σωματείο που δήλωσε συμμετοχή (με την ανδρική και γυναικεία τους ομάδα) στην πρώτη διοργάνωση του Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Μπιτς Χάντμπολ.

Αποφασίστηκε να θεσμοθετηθεί το Κύπελλο Ελλάδος Μπιτς Χάντμπολ ως μία ξεχωριστή διοργάνωση, ενταγμένη ωστόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου θα αναδεικνύεται ο Κυπελλούχος Ελλάδας σε Άνδρες και Γυναίκες. Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο συγκεκριμένο τουρνουά εκτός από την διεκδίκηση του τροπαίου, θα βαθμολογούνται κανονικά, διεκδικώντας μία θέση στην τελική φάση.

Ως «1ο Κύπελλο Ελλάδος Μπιτς Χάντμπολ» ορίζεται το τουρνουά της Λούτσας (Loutsa 2014 Preveza Beach Handball) που θα διεξαχθεί το διάστημα 3-6 Ιουλίου. Η τηλεοπτική ή σε Live Streaming μετάδοση των τελικών αγώνων των τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, καθώς και η φωτογραφική κάλυψη τους από τους διοργανωτές είναι υποχρεωτική.

Εκτός από την διοργάνωση του EBT Masters, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θεσμοθέτησε μία καινούργια διοργάνωση το Τσάμπιονς Καπ, στο οποίο θα αγωνίζονται οι πρωταθλήτριες ομάδες Ανδρών και Γυναικών των χωρών. Η πρώτη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στα Κανάρια Νησιά το διάστημα 1-2 Νοεμβρίου 2014 και θα πάρουν μέρος οι πρώτες 8 ομάδες από κάθε κατηγορία που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η ΕΡΤ3 έγραψε «Μακεδονία» τα Σκόπια και έγινε χαμός – Τι απάντησε η ΕΡΤ3

Πρωταθλήτρια κόσμου η Εθνική Γυναικών του μπιτς χάντμπολ (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr