ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατηγορίες για φοροδιαφυγή ύψους 14,7 εκατομμυρίων ευρώ απήγγειλαν οι εισαγγελικές Αρχές στην Ισπανία κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με την El Pais.
Ο Πορτογάλος σταρ της Ρεάλ φέρεται να απέκρυψε 14,7 εκατ. ευρώ από την εφορία μεταξύ του 2011 και του 2014.
Ο 32χρονος παίκτης φέρεται να είχε συστήσει μία εταιρεία προκειμένου να αποκρύψει από την ισπανική εφορία τα τεράστια έσοδα από την εμπορική εκμετάλλευση της εικόνας του.
Σύμφωνα με την El Pais, το κατηγορητήριο αναφέρει πως ο Ρονάλντο απέκρυψε 1,39 εκατ. το 2011, 1,66 εκατ. το 2012, 3,2 εκατ. το 2013 και 8,5 εκατ. το 2014. Μάλιστα, από τη στιγμή που το ποσό που δεν δηλώθηκε ξεπερνά τις 120.000 ευρώ το χρόνο, η κατηγορία αφορά απάτη και τιμωρείται με φυλάκιση για ένα ως πέντε έτη.























































