ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα εξαιρετική εμφάνιση μέσα στη σεζόν και νίκη είχαμε για την Κατερίνα Στεφανίδη. Η Ελληνίδα άλτρια του επί κοντώ με 4.81μ κατάκτησε την πρώτη θέση στο Diamond League του Λονδίνου και δείχνει αήττητη στα μάτια των αντιπάλων της που δεν μπορούν να αμφισβητήσουν τα πρωτεία της.
Αφού ξεκίνησε τις προσπάθειές της από τα 4.65μ, που πέρασε με την 1η προσπάθεια, συνέχισε στα 4.73μ (με την 2η) και στα 4.81μ (με την 1η), ενώ στη συνέχεια τοποθέτησε τον πήχη στα 4.91μ, χωρίς όμως επιτυχία. Ξ μοναδική αθλήτρια που την… απείλησε ήταν η Νικόλ Μπίχλερ (Ελβετία), η οποία υπερέβη τα 4.73μ, που είναι η καλύτερη εφετινή της επίδοση, αλλά στα 4.81μ είχε τρεις άκυρες προσπάθειες.
Στην τρίτη θέση ήταν η Σουηδή Μικάιλα Μέιγιερ με 4.65μ, ενώ 4η με το ίδιο ύψος έμεινε η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις που έχε ατομικό ρεκόρ 5.00μ και 5η η Κουβανή Γιαρισλέι Σίλβα με 4.55μ (ατ. ρεκ. 4.91μ), με 6η την Βρετανίδα Χόλι Μπράντσοου και επίσης 4.55μ.
Η Στεφανίδη δεν έχει χάσει μέσα στη σεζόν στους αγώνες που έχει πάρει μέρος, αφού έχει κερδίσει και στις τρεις συμμετοχές της στο Diamond League (Ντόχα, Ρώμη, Λονδίνο), ενώ ήταν νικήτρια και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων της Λιλ. Έχει επίσης πάρει τη νίκη τόσο στο μίτινγκ της Φιλοθέης (Γκαλά Γυναικών), όσο και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πάτρας.























































