Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υποψήφια για κορυφαία αθλήτρια στον κόσμο η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη

Υποψήφια για κορυφαία αθλήτρια στον κόσμο η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μεταξύ των δέκα υποψηφίων για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας του κόσμου για το 2017 βρίσκεται η Κατερίνα Στεφανίδη, όπως ανακοίνωσε σήμερα η IAAF.

Η Ελληνίδα «χρυσή» Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ επιλέχθηκε από μία επιτροπή ειδικών, μαζί με τις Αλμάζ Αγιάνα (Αιθιοπία), Μαρία Λασιτσκένε (Ρωσία), Χέλεν Ομπίρι (Κένυα), Σάλι Πίρσον (Αυστραλία), Σάντρα Πέρκοβιτς (Κροατία), Μπρίτνεϊ Ριζ (ΗΠΑ), Κάστερ Σεμένια (Νότια Αφρική), Ναφισάτου Τιάμ (Βέλγιο) και Ανίτα Βλόνταρτσικ (Πολωνία). Η αντίστοιχη δεκάδα υποψηφίων στους άνδρες, που δεν περιλαμβάνει τον Γιουσέιν Μπολτ, απαρτίζεται από τους Μουτάζ Εσά Μπαρσίμ (Κατάρ), Πάβελ Φάιντεκ (Πολωνία), Μο Φάρα (Μεγάλη Βρετανία), Σαμ Κέντρικς (ΗΠΑ), Ελιτζάχ Μανανγκόι (Κένυα), Λούβο Μανιόνγκα (Νότια Αφρική), Ομάρ ΜακΛίοντ (Τζαμάικα), Κρίστιαν Τέιλορ (ΗΠΑ), Γουέιντ Φαν Νίεκερκ (Νότια Αφρική) και Γιοχάνες Φέτερ (Γερμανία).

Για την επιλογή του κορυφαίου και της κορυφαίας του κόσμου για το 2017 θα προσμετρηθούν, οι ψήφοι του συμβουλίου της IAAF (50%), οι ψήφοι της οικογένειας της IAAF (25%) και η ψηφοφορία του κοινού (25%), η οποία θα γίνει μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της διεθνούς ομοσπονδίας, ως τις 16 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι τρεις με τις περισσότερες ψήφους σε κάθε κατηγορία, ενώ η τελική ανακοίνωση των νικητών θα γίνει σε ειδική τελετή στο Μονακό, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ασημένιος ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο (βίντεο)

Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Τεντόγλου

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Κορακάκη

Μίλτος Τεντόγλου: «Μπορώ να κάνω 8,40 όποτε θέλω» – Προσβολή για όλους η ακύρωσή μου

Μίλτος Τεντόγλου: Πρώτος στον κόσμο για το 2023 με 8,41μ. στο άλμα εις μήκος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr