Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βραζιλία: Τι ήθελε ο περιπτεράς από την Λαμία με τους παίκτες της Εθνικής;

Βραζιλία: Τι ήθελε ο περιπτεράς από την Λαμία με τους παίκτες της Εθνικής;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι Λαμιώτες όταν είδαν με το σφύριγμα της λήξης τον Αποστόλη Κέππα να έχει γίνει ένα με τους παίκτες της Εθνικής και να πανηγυρίζουν μέσα στο γήπεδο στην Βραζιλία!

Ο περιπτεράς από την Λαμία που δικαιώνει απόλυτα τον χαρακτηρισμό «Ο Έλληνας Jimmy Jump», δεν μπόρεσε να κρατηθεί και πήδηξε πάλι μέσα στον αγωνιστικό χώρο για τους πανηγυρισμούς…

Διατηρώντας το σερί του και την παράδοση που τον θέλει να είναι παρών και να πανηγυρίζει μαζί τους παίκτες κάθε μεγάλη ελληνική επιτυχία!!!

Δείτε πως περιέγραψε στο LamiaReport τις τελευταίες, δραματικές, στιγμές του αγώνα και τα πανηγύρια με τους παίκτες:

«Έχοντας φτάσει στα τελευταία λεφτά η αγωνία ήτανε στο φουλ, όταν κερδίσαμε το πέναλτι τα δευτερόλεπτα μέχρι να χτυπηθεί φάνηκαν αιώνας…

Εγώ καθόμουν πίσω από τους πάγκους στην μεριά της εξέδρας που ήταν η υπόλοιπη αποστολή με τον Σάντος, τον Κατσουράνη, τους γιατρούς κλπ.

Και μόλις μπήκε το γκολ αγκαλιαστήκαμε όλοι μαζί, άλλοι κλαίγαμε, άλλοι γελάγαμε!!!

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα και για ακόμη μια φορά δεν μπόρεσα να κρατηθώ… Αυτή τη στιγμή έπρεπε να τη ζήσω από κοντά!!!!

Με συνοπτικές διαδικασίες λίγων δευτερολέπτων και λόγω εμπειρίας πλέον, βρέθηκα στον αγωνιστικό χώρο και έγινα στην κυριολεξία μια μεγάλη αγκαλιά με τους παίκτες μας… Είμασταν όλοι μαζί στη σέντρα και τραγουδούσαμε!!!!

Μόλις ένας ένας έβλεπε ότι δεν ήμουν παίκτης ερχόντουσαν και με πετάγανε ο ένας στον άλλο, με κάνανε μπαλάκι, χαχαχα (γέλια), ενώ με έδειχναν και κάναν ωχ!, ποιος είναι αυτός;

Πάντως το έχω δει τόσες πολλές φορές μετά από πολλές επιτυχίες τον χορό στο κέντρο και τα όλε, αλλά να το ζεις από κοντά είναι ανεπανάληπτο!!!

Κάναμε σαν 10 χρονών παιδιά!!! »

peripteras lamia 2

peripteras lamia 3

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παναθηναϊκός: Νίκησε με ανατροπή 3-1 τη Λαμία και προσωρινά στην κορυφή

Αντίστροφή μέτρηση για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot που μοιράζει 86 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ έως τις 19:00

Ολυμπιακός: Συνεχίζει τη μάχη του πρωταθλήματος με 5αρα στη Λαμία

ΠΑΟΚ: Νίκη με ανατροπή 3-1 τη Λαμία

Πογέτ: Τεράστια λύπη, οι παίκτες είναι συντετριμμένοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr